Loredana a rabufnit in direct, dupa ce a fost pusa la zida pentru piesa „Fericire”: „Aici e vorba de rasism!”

Loredana a iesit in evidenta, in ultima perioada, cu piesa „Fericire” care face furori pe YouTube.

Ea canta impreuna cu Jador, Florin Salam, Nicu Paleru, Stefan de la Barbulesti, Adi de la Valcea, Jean de la Craiova sau Vali Vijelie, fapt care i-a atras si foarte multe critici.

Loading...

Artista de 50 de ani a rabufnit in emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, unde a explicat ca e vorba de „un moment istoric in muzica romaneasca”, nicidcum de trecerea la manele.

„Cand e ceva care iese din tipare, care poate soca anumite spirite puritane, sau care cred ca muzica pe care o asculta ei e superioara, nu am cum sa ma supar. Oamenii se obisnuiesc pana la urma. Aici e o problema si de rasism. Sunt convinsa. E o mare parte a problemei. Unii nu pot sa inghita lucrul asta. Dar foarte multi nu au de unde sa stie ca eu de foarte mult timp fac asta. E un nou gen de fapt. Nu este manea. Si daca ascultati ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea. Este happy-tone. Noul gen, noul trend. Noi l-am inventat. Noi vrem sa facem ceva nou intotdeauna, nu o manea. Tot timpul trebuie sa faci ceva nou, sa mergi pe anumite sabloane din muzica, dar sa vii cu o schimbare” a declarat Loredana.

„Fericire” este melodia care face senzatie pe internet, fiind deja pe primele locuri in topuri.