Logistica Supercom, noul operator de salubritate al loturilor 2 și 3 din județul Cluj, pregătită pentru a opera de la 1 iunie

13

Marți, 25 mai 2021, în prezența vicepreședintelui Consiliului Județean și președinte al A.D.I. Eco-Metropolitan Cluj, domnul Marius Mînzat, precum și a mai multor primari clujeni, operatorul de salubritate Supercom S.A. a prezentat flota de echipamente prin intermediul căreia va efectua serviciul de salubrizare pe raza celor 35 de UAT-uri din județul Cluj care compun loturile 2 și 3.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj:Acest eveniment prefațează data de 1 iunie la care va începe colectarea și transportul deșeurilor de către noul operator al loturilor 2 și 3. Exigențele pe care le-am impus noului operator prin caietul de sarcini au fost mari iar rezultatul e pe măsură: o flotă ultramodernă capabilă să ofere clujenilor servicii de cea mai bună calitate”.

Loading...

Flota operatorului Supercom S.A. este formată din 68 de mașini și utilaje, din care 32 de autogunoiere, 8 autospeciale de transport deșeuri (abroll-uri), 2 autocontainere, 2 vidanje, 2 autospeciale pentru transportul cadavrelor de animale, un utilaj cu încărcare frontală, etc.

Acestora li se adaugă cele 55 de camioane de transport, containere și prescontainere achiziționate de Consiliul Județean și date deja în exploatare operatorului. Toate aceste echipamente vor asigura colectarea și transportul deșeurilor de pe Loturile 2 și 3, ca urmare a recentei adjudecări a licitațiilor desfășurate cu acest scop. 

Marius Mînzat: „Am putut constata faptul că noul operator de salubritate este pregătit din punct de vedere logistic pentru a intra pe cele două loturi chiar de la începutul lunii următoare. Flota prezentată este impresionantă și ne dorim să avem o relație de colaborare extrem de eficientă, astfel încât cetățenii deserviți să fie mulțumiți de serviciul oferit. Clujenilor din cele două loturi deservite le reamintesc faptul că, în prima lună, programul de colectare va fi identic cu cel al vechilor operatori, astfel încât nu trebuie să-și facă probleme din acest punct de vedere”.

 „Marcăm un nou moment cheie în traseul Supercom. Împreună cu autoritățile clujene, vă prezentăm flota de echipamente cu care Supercom va deservi zonele Turda și Dej. Aceste echipamente sunt de ultimă generație, prietenoase cu mediul și cu cei din jurul nostru. Am promis să oferim cele mai bune servicii de salubritate și de colectare a deșeurilor și ne ținem de cuvânt. Activăm de peste 30 de ani în industria de salubritate și de management eficient al deșeurilor și nu ne vom opri până nu vom deveni un etalon al industriei atât din perspectiva calității serviciilor oferite, cât și în ceea ce privește flota de echipamente performante și investițiile constante în tehnologii specifice industriei. Ne continuăm angajamentul față de români, față de autoritățile locale cu care colaborăm și față de mediu”, adeclarat Ilie Ionel Ciuclea, Președinte al S.C. Supercom S.A.  

Supercom S.A. este o companie cu capital 100% românesc și unul dintre cei mai mari operatori de salubritate din România. Compania își desfășoară activitatea în mod sustenabil în București, Cluj, Dâmbovița, Bistrița, Hunedoara, Caraș-Severin, Ilfov, Ialomița și Gorj.