Liviu Plesoianu, atac dur la Dancila: Este o „penibila”! Deputatul este gata sa spuna tot ce stie despre marioneta din fruntea PSD!

8

Deputatul PSD Liviu Plesoianu o ataca din nou pe sefa sa de partid, Viorica Dancila. El afirma ca atat ea cat si Calin Popescu sunt „absolut penibili”.

Loading...

„Candidata partidului CEX si marele sau partener de coalitie isi infig reciproc scobitori in ochi. … Sunteti absolut PENIBILI amandoi si voi scrie in cel mai scurt timp tot ce e de scris despre voi!”, a scris Plesoianu pe Facebook.

Plesoianu nu este la primul atac impotriva lui Dancila, desi aceasta a amenintat ca pesedistii care mai critica liderii partidului in public vor fi dati afara.

Pe 1 iulie, Plesoianu a sugerat ca Dancila este proasta.

„Mult prea rafinata intelectual doamna Dancila, cine daca nu dumneavoastra putea pricepe si spune ca discursul meu de la Congres a fost ‘antieuropean’ si ‘antiamerican’!?… Nici macar cei care ma critica de regula nu au spus o asemenea gogomanie! Stiau ca s-ar fi plasat singuri in categoria ‘iremediabil penibili’… Tocmai de aceea, folosesc acest prilej pentru a remarca faptul ca sunteti… remarcabila. Se pare ca nu ‘orice om ii e frica’ sa se faca de ras…

P.S. Ati uitat sa ziceti si treaba aia cu ‘rusii’. Ce naiba, doamna Dancila, tot eu sa va invat? Noii dvs. ‘consilieri’ de… serviciu ce pazesc?”, a scris Plesoianu pe Facebook.