Liviu Dragnea, dupa ce s-a anuntat ca s-a despartit de Irina: „Exista schimbari in viata fiecaruia si exista decizii”

95

Liviu Dragnea a facut, marti seara, primele precizari despre scandalul lansat de tabloide in legatura cu despartirea sa de Irina Tanase. Dragnea nu a confirmat informatiile, sugerand insa ca acestea sunt adevarate: „Exista schimbari in viata fiecaruia si exista decizii. Ce pot garanta este ca eu imi asum intotdeauna deciziile luate, asa cum am facut-o si in viata politica”.

„Pentru a pune capat tuturor speculatiilor si povestilor cu iz telenovelistic pe care le vedem in aceste zile si care, pentru unii, par mai interesante chiar decat situatia dezastruoasa in care se afla tara, voi face doua precizari:

Loading...
  1. Viata personala a oricui ar trebui sa ramana privata. Din respect pentru familia mea si pentru romanii care au probleme serioase in aceste vremuri, nu ma voi apuca sa imi comentez relatiile si alegerile personale. Nu ma caracterizeaza, n-am facut-o niciodata si nu o sa incep acum. Exista schimbari in viata fiecaruia si exista decizii. Ce pot garanta este ca eu imi asum intotdeauna deciziile luate, asa cum am facut-o si in viata politica. Stiu bine ce fac si de ce si intotdeauna iau decizii spre mai bine.
  2. Ziua de Sfantul Nicolae mi-am petrecut-o impreuna cu copiii mei, iar astazi am lucrat la partid alaturi de Codrin Stefanescu. Orice alta ‘stire’ e o prostie. Inteleg nevoia de a acoperi stirile cu adevarat importante din viata politica actuala cu ‘senzational’ si cancan, insa asta e doar o perdea de fum. Subiectele si problemele romanilor sunt altele si ele nu pot fi ascunse, oricat s-ar chinui marionetele aflate acum la carma tarii”, a anuntat Dragnea.

Liviu Dragnea s-ar fi despartit de iubita sa Irina Tanase, a anuntat recent presa tabloida. Cel vinovat ar fi nimeni altul decat Codrin Stefanescu, cel mai apropiar colaborator al lui Liviu Dragnea.

Informatia a fost publicata de Click si Cancan.”Surse demne de incredere au confirmat pentru Click! ca Liviu Dragnea (59 de ani) si Irina Tanase (28 de ani) s-au despartit”, scrie Click.

”Da, sunt despartiti acum, dar nu stiu daca e o despartire definitiva, ea spera ca nu. Totul s-a intamplat din cauza geloziei, nu are legatura cu vreun fost iubit”, a dezvaluit o sursa din anturajul celor doi pentru Click.

”I-a dat Irinei doar un mesaj, aceasta n-a apucat nici sa se apere. Nimeni nu poate sa ia legatura cu el, nici macar copiii lui, toata lumea este ingrijorata. Irina este nevinovata, nu i-a gresit cu nimic si il iubeste. Cineva din anturaj nu ii doreste impreuna si a facut tot posibilul sa se bage intre ei. Liviu nu mai vorbeste nici cu cei mai apropiati prieteni. Nu asculta pe nimeni, doar pe omul acesta”, a comntinuta sursa.

Cancan scrie ca tocmai Codrin Stefanescu este cel care a bagat fitile in relatia dintre Dragnea si Irina Tanase: ”Este unul dintre apropiatii lui Dragnea, dar multi il suspecteaza ca a facut el niste manevre, a bagat niste fitile in tot scandalul asta mocnit”.

Codrin Stefanescu a declarat pentru Cancan ca nu stie daca sunt probleme intre Dragnea si Irina Tanase.

”Amandoi sunt prietenii mei si cu asta am inchis orice fel de subiect. Daca au o problema intre ei, e o problema pe care si-o rezolva ei! Nu voi si nu noi! Nu ma bag in relatiile personale ale prietenilor mei! Iar eu, personal, nu stiu de aceasta problema, nu stiu ca exista. Daca e aceasta problema, e una strict personala. E a lor, ei si-o vor rezolva. Habar n-am! Eu lucrez cu Liviu in fiecare zi. Avem intalniri cu partidul, cu alea, cu nu stiu ce… Dar lucrul asta nu l-am vorbit. Ea a demonstrat ca este o femeie care stie sa lupte pentru barbatul ei”.