Liberalul Petre Anghel, apel catre alianta USR-PLUS: „Stiu ca impreuna putem schimba Chiajna. Unindu-ne eforturile vom castiga lejer”

152

Liberalul Petre Anghel a lansat un apel catre alianta USR-PLUS pentru a castiga lupta pentru primaria Chiajna. PNL si USR vor guverna impreuna in urmatorii 4 ani, spune liberalul Petre Anghel in mesajul postat pe Facebook.

„Am vazut apelul facut de Alianta USR-PLUS. Pe aceasta cale, vreau sa le fac o propunere cu care sper sa fie de acord.

Loading...

Si noi, liberalii din Chiajna, avem acelasi obiectiv precum membrii USR-PLUS, schimbarea lui Mircea Minea din functia de primar. Stim cu totii ca Minea este un balast pentru comunitate si si-a dovedit limitele.

PNL si USR vor guverna impreuna in urmatorii 4 ani. Acest lucru nu il spun doar eu, ci si Dan Barna.

De aceea, avand obiective comune, voi trece peste micile intepaturi politicianiste care se regasesc in apelul celor de la USR-PLUS din Chiajna si vin cu urmatoarea propunere:

Cu o saptamana inainte de depunerea candidaturilor, haideti sa facem impreuna un sondaj, iar candidatul mai bine clasat sa fie sustinut de cel clasat pe locul 2.

Cu alte cuvinte, daca voi vedea ca sunt in spatele candidatului Aliantei USR-PLUS o sa ma retrag din cursa.

Acelasi lucru trebuie sa si-l asume si candidatul USR-PLUS, acela de a se retrage si sa ofere sustinere candidatului PNL.

Este o intelegere politica corecta, care mareste sansele de victorie si de atingere a obiectivului pe care il avem, adica inlaturarea lui Mircea Minea.

De asemenea, propun aliantei USR-PLUS ca pana la momentul sondajului sa avem o campanie corecta, fair-play, fara atacuri la persoana, axata pe prezentarea proiectelor pe care le avem pentru cetateni.

Oamenii asteapta de la noi schimbarea in bine. Stiu ca impreuna putem schimba Chiajna. Unindu-ne eforturile vom castiga lejer si vom putea aduce comuna acolo unde ii este locul.

Astept un raspuns de la Alianta USR-PLUS. Astept sa dea dovada de maturitate politica si sa puna pe primul loc interesul oamenilor din Chiajna!”