Leonard Doroftei, mesaj coplesitor din Canada. „Ma cheama dorul de casa, ma apasa! Daca m-as intoarce, cred ca nu ar fi om pe strada pe care sa nu il iau in brate si sa ii spun ca il iubesc! A slabit 10 kilograme de la plecarea din Romania!

14

Leonard Doroftei a avut un mesaj impresionant pentru toti romanii, la cateva luni dupa ce a plecat din tara noastra. Fostul mare campion a explicat ce ar face daca s-ar intoarce in Romania.

Loading...

”Nu m-am agatat de locul asta, dar mi-am gasit ceva de facut, antrenez aici, nu stau degeaba. Ma cheama dorul de casa, ma apasa. Este singurul lucru care ma face sa trec peste tot, am dat in joaca 10 kilograme jos.

Este bine, dar mi-e dor de casa. Dupa ce ii bati la antrenamente, ii faci sa zica si ”multumesc”. O sa tinem o sedinta si vom alege unde vom pleca. Daca m-as intoarce, cred ca nu ar fi om pe strada pe care sa nu il iau in brate si sa ii spun ca il iubesc.

Vreau sa fac sarbatorile acasa alaturi de prieteni. Mi-am inchiriat un apartament aproape de sala, sa stea romanul linistit. Daca as lua-o de la capat, nu as schimba nimic din ce am facut”, a spus Doroftei, la Antena Stars.

Problemele lui Leonard Doroftei cu autoritatile din Ploiesti par a nu avea un sfarsit, asta desi fostul campion mondial de box a castigat procesul cu Primaria. In 2017, Leonard Doroftei a fost instiintat de autoritatile locale ca trebuie sa paraseasca spatiul din centrul orasului, acolo unde avea PUB-ul in care a investit o mare parte dintre banii castigati in cariera de sportiv, arata Digisport.

Motivul? Cladirea unde se afla Pub-ul era clasata cu risc seismic ridicat. in acest context, „Mosu” a fost nevoit sa isi mute barul intr-un spatiu de langa stadionul „Ilie Oana”, insa profitul a scazut dramatic.