Lectie de viata de la o femeie de 83 de ani: A gasit pe strada o punga plina cu bani, dar nu a stat pe ganduri si a dus suma impresionanta la politie!

7

Gest de mare omenie al unei pensionare care incaseaza o pensie de aproximativ 600 de lei. La sediul Sectiei 3 Politie Craiova s-a prezentat o femeie de 83 de ani, din comuna Mischii, sat Calinesti. Aceasta le-a declarat politistilor faptul ca, in ziua de 21 iulie, pe strada Stejarului din Craiova, a gasit intr-o punga de plastic suma de 13.400 de lei, au explicat agentii care au preluat punga cu bani.

Loading...

In urma cercetarilor, s-a stabilit ca un barbat de 49 de ani din comuna Galicea Mare, acelasi judet, pierduse punga si banii proveneau din subventia pentru unele terenuri agricole ce apartineau acestuia.

Barbatul care a pierdut banii a fost invitat la sediul Sectiei 3, unde i-a fost restituita intreaga suma de bani, relateaza Gazeta de Sud.

„Acesta i-a multumit femeii pentru spiritul civic de care a dat dovada. De asemenea, politistii au felicitat-o pentru gestul sau, incurajand un astfel de comportament de normalitate“, au mai explicat politistii.