Klaus Iohannis, victima unui fake news de proportii in ziua dinaintea votului. RareS Bogdan anunta ca a pus datele la dispozitia organelor abilitate!”

13

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, demasca un fake news de proportii la adresa lui Klaus Iohannis. Pagina de Facebook a presedintelui Romaniei a fost clonata, inclusiv cu ecusonul „verificat”, pentru a-i atribui varii mesaje care sa-i aduca un minus din punct de vedere electoral.

Loading...

De altfel, Rares Bogdan anunta ca respectiva pagina de Facebook a fost in cele din urma stearsa. Cu toate acestea, liberalul transmite ca a pus la dispozitia organelor abilitate capturile de ecran ce prezinta clona paginii presedintelui Romaniei.

Redam mesajul liberalului:

„Fake-news de proportii, nu cadeti in capcana! Pagina de Facebook a presedintelui Romaniei a fost clonata in mod marsav de competitori care, realizand ca nu-l pot invinge, recurg la metode josnice de a-l decredibiliza! Sunt disperati, dar ii asigur ca nu le merge!

Mizand pe buna-credinta a utilizatorilor paginilor de socializare, indivizi de cea mai joasa speta, a caror identitate o banuiesc, au realizat o pagina falsa in care au postat mesaje atribuie domnului presedinte Klaus Iohannis. Pagina falsa a fost raportata, iar la aceasta ora are loc o investigatie. Problema este mai serioasa decat pare, avand in vedere ca in acest mod pot actiona inclusiv dusmani ai Romaniei, care ne pot atrage in conflicte greu de reparat. Deci nu e de joaca!

Clona grosolana, realizata astfel incat sa semene pana la identificare cu pagina oficiala a presedintelui Romaniei, a fost stearsa de autorii ei dupa raportare, dar am facut capturi si le-am pus la dispozitia organelor abilitate.

Oameni buni, maxima vigilenta! Indivizi fara Dumnezeu incearca sa pulverizeze alegerile si sa manipuleze grobian!

Mai este putin, vom castiga! Aveti incredere! Luptam IMPREUNA pentru #romanianormala”, scrie Rares Bogdan pe Facebook.