Klaus Iohannis: „Va garantez ca vom gasi cele mai potrivite solutii pentru a depasi actuala criza politica”

45

Președintele Klaus Iohannis a declarat că România este „o țară stabilă”, care nu va fi afectată de criza politică declanșată de ruptura dintre PNL și USR PLUS. El a dat asigurări marți, în cadrul unui discurs la Reuniunea Anuală a Diplomației Române, că vor fi găsite „cele mai potrivite soluții” pentru depășirea crizei guvernamentale.

„În România, se respectă valorile democratice, Constituția țării și, chiar dacă avem acum o criză guvernamentală, nu ne abatem de la parcursul nostru european și euroatlantic. Acesta este mesajul pe care vă rog ca fiecare dintre dumneavoastră să-l transmiteți în statele în care reprezentați țara noastră.

Loading...

România continuă să fie o țară stabilă, care nu deraiază de la valorile și angajamentele asumate!

Vă garantez că vom găsi cele mai potrivite soluții pentru a depăși actuala criză politică și a continua o guvernare pentru dezvoltarea României, a declarat Klaus Iohannis marți, la Reuniunea Anuală a Diplomației Române.

Cei șase miniștri USR PLUS și-au depus marți dimineață demisiile la Secretariatul General al Guvernului.

„În această dimineață am făcut ceea ce am anunțat. Am înregistrat și depus demisiile, împreună cu miniștrii USR PLUS, la cabinetul premierului. Mergem mai departe”, arată un mesaj transmis de copreședintele USR PLUS Dan Barna, pe Facebook.