Klaus Iohannis, primit la Casa Alba! Donald Trump: „Avem o relatie foarte buna cu Romania, mai buna ca oricand”

4

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit marti, la Washington, de omologul sau american, Donald Trump, la Casa Alba, la ora locala 14,00 (21,00 ora Romaniei).

Loading...

Avem o relatie foarte buna cu Romania, mai buna ca oricand”, a declarat Donald Trump, in Biroul Ovala, alaturi de Klaus Iohannis, despre care a spus ca are „respect pentru ceea ce face el si pentru ceea ce se intampla in Romania”.

Trump a adaugat ca sunt foarte multi romani in Statele Unite, iar „americanii iubesc romanii, au o relatie foarte buna cu ei”.

Presedintele SUA, Donald Trump, reafirma si intareste Parteneriatul dintre SUA si Romania si isi exprima sustinerea pentru eforturile Romaniei de a intra in programul Visa Waver, in acord cu cerintele legislatiei Statelor Unite.

„Acum avem avem ocazia sa vorbim despre parteneriatul strategic dintre Romania si SUA. Facem tot ceea ce se poate la nivelul NATO si cred ca suntem pe drumul cel bun in acest sens”, a declarat, la randul sau, Klaus Iohannis, inaintea discutiilor tete-a-tete.