Klaus Iohannis, mesajul din prima zi de campanie care provoaca fiori social democratilor! Miza alegerilor prezidentiale este foarte mare, o Romanie fara PSD!

4

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata dimineata, in prima zi a campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale, un mesaj pe pagina de Facebook in care invita romanii la vot, deoarece „miza alegerilor prezidentiale este foarte mare – prezenta la vot in numar mare este esentiala pentru a avea, pentru prima data in ultimii 30 de ani, o Romanie fara PSD”.

Loading...

Mesajul lui Klaus Iohannis:

„Dragi romani,

Adevarata schimbare in Romania vine prin votul nostru, al tuturor romanilor care credem in democratie, libertate, stat de drept, valori pro-europene, modernizare si normalitate.

Miza alegerilor prezidentiale este foarte mare – prezenta la vot in numar mare este esentiala pentru a avea, pentru prima data in ultimii 30 de ani, o Romanie fara PSD.

Acest lucru ar insemna o victorie pentru normalizarea unei societati care vrea o schimbare, vrea un nou inceput, vrea o Romanie normala si corecta.

Ca Presedinte, am folosit toate instrumentele democratice si constitutionale pentru a bloca PSD. Prin interventiile mele, prin implicarea voastra continua si prin votul dat pe 26 mai am reusit sa mentinem Romania pe drumul sau pro-european si democratic.

Am facut impreuna primul pas al unei schimbari care trebuie sa continue. Doar prin participare majora la vot putem sa ajungem intr-o noua etapa – in care sa construim o majoritate noua, pro-europeana, care sa aduca prosperitate autentica oamenilor si cu care sa relansam Romania, cu o buna guvernare si cu o resetare a statului in ansamblu. impreuna pentru Romania normala!”

La finalul mesajului se face si o trimitere catre site-ul de campanie al presedintelui in functie, iohannis.ro, si este folosit hashtag-ul „#PentruRomaniaNormala”.