Klaus Iohannis, mesaj pentru romanii din Diaspora: Nu veniti acasa de Paste! Ne-am dori sa fim impreuna, dar in acest an nu se poate

8

Klaus Iohannis a transmis un mesaj pentru romanii din Diaspora: sa nu vina acasa de sarbatori. Presedintele a reamintit ca sunt restrictii de circulatie in Europa si ca, odata ajunsi la granita, ei ar trebui sa intre direct in izolare sau in carantina.

„Se apropie sarbatorile pascale. Trebuie sa le spunem cu tristete, dar si cu sinceritate, sa nu vina in acest an acasa de sarbatori. In Europa practic nu se mai poate circula.

Loading...

Este foarte, foarte complicat. Iar atunci cand totusi vin in tara, conform normelor in vigoare stabilite de experti, ei trebuie sa intre direct in izolare sau in carantina, de la caz la caz.

si atunci ce rost ar avea sa vina, ca sa ajunga in carantina sau in izolare pentru cel putin doua saptamani?

Asadar, transmiteti pe toate canalele: romanii din afara granitelor ne sunt dragi. Ne dorim sa-i vedem, ne-am dori sa fim impreuna, dar in acest an, de aceste sarbatori nu se poate.

Este trist, dar trebuie sa fim sinceri pentru a nu crea asteptari care pe urma nu se implinesc”, a transmis Klaus Iohannis.