Klaus Iohannis, mesaj de condoleante dupa tragedia de la Piatra Neamt: „Sunt profund indurerat. Tragedia care a avut loc la Spitalul Judetean Piatra Neamt a indoliat intreaga tara”

14

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata seara, un mesaj in care transmite condoleante si se declara „profund indurerat” de tragedia care s-a petrecut la Spitalul Judetean Piatra Neamt, unde 10 pacienti din terapie intensiva au murit dupa izbucnirea unui incendiu violent. seful statului da asigurari ca este alaturi de toti cei care sunt afectati de acest „accident ingrozitor”.

„Tragedia care a avut loc la Spitalul Judetean Piatra Neamt a indoliat intreaga tara. Sunt profund indurerat de decesul pacientilor de la Sectia de Terapie Intensiva si transmit condoleante si multa putere familiilor in aceste momente grele. Urez insanatosire grabnica victimelor aflate in stare foarte grava! Sunt alaturi de toti cei care sunt afectati de acest accident ingrozitor”, transmite presedintele Klaus Iohannis in mesajul postat pe Facebook.

Loading...

Presedintele a vorbit cu premierul Ludovic Orban, cu ministrul sanatatii Nelu Tataru si cu seful DSU, Raed Arafat, fiind in permanenta legatura cu ei pentru o informare rapida asupra situatiei.