Klaus Iohannis, dezlantuit la adresa PSD: „Suntem in plin razboi cu PSD. Ati vazut fetele lor la motiune? Ingropaciune, nu alta. Asa pateste cine se ia de romani”!

8

Presedintele Klaus Iohannis a dat de pamant cu PSD cu ocazia adunarii liberalilor din zona Vest. Seful statului a subliniat ca PNL si romanii sunt in razboi cu PSD care, din prima zi de mandat, a inceput ”sa atace Romania si pe romani”.

Loading...

”Despre reconstructia unui stat se vorbeste dupa un razboi. Noi suntem in razboi, suntem in plin razboi cu PSD-ul. Dar de ce facem noi asta? De ce suntem noi in razboi cu PSD? Fiindca voi, liberalii, si cu mine suntem oameni ai pacii, ai constructiei, ai oamenilor care doresc sa dezvolte Romania”, a spus Klaus Iohannis, duminica, la Adunarea Regionala a PNL Vest.

De ce s-a pornit razboiul cu PSD. ”De ce am intrat noi in razboi? Va amintiti cum a castigat PSD cu lapte si miere si din prima zi de mandat au inceput sa atace Romania si pe romani, au inceput cu justitia, ei gasca de penali, au inceput sa atace justitia din Romania. si ne-am opus si voi si eu, dupa care au inceput sa atace toate sistemele mari din Romania, au inceput cu justitia, au inceput sa insurubeze neamuri si pretenari in invatamant, in sanatate, si nu s-au mai oprit, cum se zice la noi, nu a mai dat Sfantul sa se opreasca. Am ramas cu totii masca cand au inceput sa atace economia romaneasca, cand au inceput sa atace partenerii nostri, au inceput sa atace pe romani. Cineva trebuia sa spuna: «Atat» si asta am facut noi, voi si cu mine”, a mai spus seful statului.

El a continuat: ”De aceea suntem in razboi, fiindca cineva trebuie sa ia partea Romaniei si de aceea suntem in acest razboi si vom castiga acest razboi. si am inceput bine. Ati vazut fetele lor la motiune? ingropaciune, nu alta. Asa pateste cine se ia de roman”.

”Va rog din suflet sa nu gresiti, sa nu subevaluati potentialul PSD, sa nu ii subevaluati pe pesedisti. PSD este in continuare un adversar puternic, PSD este adanc insurubat in structurile statului. … Ei sunt adand insurubati si sunt paraleli cu agenda romanilor sau chiar in contrasens cu romanii. Noi am reusit sa castigam cateva batalii importante, referendumul, europarlamenare si acum motiunea. Razboiul nu s-a terminat. Urmeaza prezidentialele, localele si parlamentarele si eu imi doresc sa le castigam pe toate impreuna”, a mai afirmat Iohannis.

seful statului a spus ca vor exista numeroase ”minciuni gogonate” din partea PSD, cum este cea cu taierea pensiilor si salariilor.

”Da, veti guverna cu un guvern de tranzitie, toti va vor ataca, sa nu credeti ca pesedistii vor ceda puternea usor. Au inceput deja sa vehiculeze sperietori pesediste. si pentru a demonta prima minciuna gogonata a PSD-istilor va spun voua, nu vor exista taieri de pensii si salarii. Vor urma si alte incercari pesediste, vor incerca sa boicoteze votarea noului Guvern, vor incerca sa mearga la CCR… Va spun aceste lucruri nu ca sa va speriati, nici nu as putea, va spun aceste lucruri ca sa fiti pregatiti sa ducem lupta mai departe, va spun aceste lucruri ca sa facem Romania normala”, a incheiat seful statului, conform News.ro.