Klaus Iohannis da de pamant cu Dancila si guvernarea PSDragnea: „Am fost nevoit de trei ori sa refuz remanierea ceruta cu obraznicie. PSD a produs cea mai paguboasa si dezastruoasa guvernare de la Revolutie incoace”

5

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, sambata, ca PSD a „produs” in ultimii ani cea mai paguboasa si cea mai dezastruoasa guvernare de dupa 1989.

Loading...

„PNL este acum, prin votul romanilor din 26 mai, cel mai important partid din Romania, trebuie sa fiti pregatiti pentru a va ridica la nivelul asteptarilor romanilor. Ma aflu aici pentru ca PNL intelege acest drum si nevoia unui nou inceput pentru Romania.(…) Aveti primari eficienti in multe localitati, aveti o echipa cu oameni competenti si pregatiti sa isi asume intrarea la guvernare, veti fi principalul partid al unei coalitii democratice care va guverna Romania mult mai bine pentru cetatenii, mult mai mult timp.

Este extrem de important sa nu pierdeti ce ati castigat la europarlamentare si la referendum, acest lucru se numeste incredere, ati castigat increderea romanilor. Cultivati-o! in ultimii doi ani si jumatate, Romania a fost condusa de o guvernare care i-a compromis viitorul, care i-a blocat dezvoltarea, care a sapat adanc la temelia democratiei si a statului de drept. PSD a produs cea mai paguboasa, cea mai dezastruoasa guvernare de la Revolutie incoace. Rusine!”, a spus Iohannis la Reuniunea Filialelor PNL din Regiunea Sud – Est”.

In asaltul continuu asupra statului, PSD nu a mai avut timp sa guverneze pentru oameni. PSD a pus in varful unor institutii oamenii care nu aveau ce sa caute acolo. PSD a reprezentat cea mai mare amenintare la adresa stabilitatii si viitorului Romaniei“, a precizat Iohannis.

„Sa nu ne facem iluzii, lupta nu e nici pe departe incheiata. Aceasta lupta va fi caștigata cand guvernarea va fi preluata de oameni cu viziune democratica. Romania risca sa fie distrusa de PSD. in toți acești ani am reușit sa oprim foarte multe erori, dar PSD nu a invațat nimic. PSD a pierdut majoritatea in parlament, dar le este frica. Am fost nevoit de trei ori sa refuz remanierea ceruta cu obraznicie. Romania nu va putea progresa in acest stil pesedist”, mai spus Iohannis.