Klaus Iohannis avertizeaza: „Aud asa, cateodata, pe unii vorbind ca totusi, parca PSD asta, de cand a scapat de Dragnea, nu mai e chiar asa de rau. Dragii mei, asta este o mare capcana. Sa nu credeti asa ceva!”

11

Presedintele Klaus Iohannis, candidatul PNL la alegerile prezidentiale de duminica, a avertizat, vineri, intr-o intalnire cu alegatorii din Bacau, ca PSD nu s-a reformat, iar plecarea lui Liviu Dragnea nu e o garantie ca partidul „nu mai e chiar asa de rau”.

Loading...

„Aud asa, cateodata, pe unii vorbind ca totusi, parca PSD asta, de cand a scapat de Dragnea, nu mai e chiar asa de rau. Dragii mei, asta este o mare capcana. Sa nu credeti asa ceva!”, le-a spus Klaus Iohannis simpatizantilor.

„PSD a dominat scena politica romaneasca, cu mici exceptii, in cei 30 de ani de cand am scapat de comunism. De comunisti inca n-am scapat chiar de tot, mai sunt cativa”, a avertizat presedintele.

„Romanii trebuie sa inteleaga ca PSD si-a schimbat fata, de mai multe ori, a schimbat fetele. A schimbat politicienii de la varf, dar PSD nu s-a schimbat”, a spus Klaus Iohannis si a argumentat: „PSD este tot acel partid care vrea sa puna mana pe tot ce misca in Romania. PSD dintotdeauna a vrut sa controleze justitia. PSD dintotdeauna a avut o problema cu antreprenorii romani. PSD dintotdeauna a incercat sa tina investitorii afara. PSD intotdeauna sa controleze toate scolile din Romania, pana la femeia de serviciu. PSD a facut sa plece patru milioane de romani, care nu s-au mai regasit in aceasta tranzitie. si foarte multi dintre ai vostri, foarte multi dintre prietenii vostri, foarte multi din familiile voastre, au plecat, fiindca nu au mai suportat, fiindca nu au mai gasit locuri de munca”, a explicat candidatul PNL din turul al doilea al alegerilor prezidentiale.

Klaus Iohannis i-a indemnat pe romani sa iasa la vot: „Multi se intreaba ce conteaza un vot? Ce conteaza un vot? Totul. Totul. Un vot este totul. Iar eroii alegerilor nu sunt politicienii. Eroii alegerilor sunt romanii cu stampila de vot in mana, care decid viitorul Romaniei noastre”, a punctat presedintele. „Daca mergeti la vot si daca convingeti pe prietenii vostri, familiile voastre, cat mai multi, sa mearga la vot, atunci avem, imaginati-va, sansa incredibila sa realizam o premiera – sa avem, la sfarsitul acestui an, un presedinte care vine din Partidul National Liberal si un guvern liberal! si vom reseta Romania. Vom reface Romania. Vom repara tot ce a stricat PSD in ultimii trei ani, si a stricat multe. Vom repara lucrurile care nu s-au realizat bine in ultimii 30 de ani”, a promis Klaus Iohannis in ultima sa intalnire electorala.

Campania electorala pentru turul doi al alegerilor prezidentiale se incheie vineri, la miezul noptii.