Klaus Iohannis anunta ca nu mai vrea sa o vada pe Firea in fruntea Primariei Capitalei

9

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ingtr-o intalnire informala cu jurnalistii, ca ar prefera un primar general altul decat de la PSD.

Loading...

„Preferabil sa fie de la PNL”, a spus el, precizand ca nu a avut discutii cu liberalii privind candidatii la alegerile locale de anul viitor.

Gabriela Firea a reactionat recent foarte violent in momentul in care Klasu Iohannis s-a declarat nemultumit de starea in care arata Capitala. Ea a spus ca nu accepta sa primeasca lectii de la cineva care a cindus un oras de „doar 150.000” de locuitori.

Gabriela Firea a declarat, luni, ca nu accepta critici de la fosti primari care au condus orase „cu 20-30.000 sau 150.000 de oameni”, ci numai de la primarii din Paris si Londra. Ea facea referire la Marcel Vela (fost primar in Caransebes) si Klaus Iohannis (fost primar al Sibiului).

„Trebuie sa suportati o Opozitie distructiva in Capitala, care nu construieste nimic, nu lasa nimic in urma ci doar inventeaza tot felul de critici, de stiri toxice, de etichete, chiar de porecle. Aceste lucruri nu fac bine bucurestenilor pnetrru ca nu asta inseaman sa ai un Bucuresti modernizat.

(…) Nu doresc sa primesc lectii de la oameni care au condus orase cu 20-30.000 sau 150.000 de oameni pentru ca noi administram un oras cu 4 milioane de locuitori. Primim lectii si exemple doar de la primarul Parisului, primarul Londrei, primarul din Praga, din Viena, nu de la primarii respectivelor localitati care au o suta de strazi. Noi avem peste 5.000 de strazi, ca sa intelegem dimensiunea”, a declarat Gabriela Firea la conferinta de alegeri a PSD Bucuresti.