Klaus Iohannis alaturi de Biden, in prim plan la fotografia de grup, la Summitul NATO de la Bruxelles: „L-am invitat in Romania”

66

Presedintele Klaus Iohannis aparut in fotografia de grup de la Summitul NATO chiar langa presedintele SUA, in prim plan. Iohannis a fost in primul rand al liderilor tarilor NATO care au aparut in fotografie, fiind chiar langa presedintele SUA.

Presedintele Klaus Iohannis a participat, luni, la Bruxelles, la Summitul NATO, in cadrul caruia a sustinut procesul de adaptare a Aliantei Nord-Atlantice la actualul context de securitate, astfel incat organizatia sa devina mai puternica politic si militar.

Loading...

„Am avut doua discutii scurte cu presedintele Biden. Prima a fost chiar la inceput unde impreuna cu presedintele Poloniei Andrezej Duda am tinut sa il salutam pe presedintele Biden. Am dorit sa ne asiguram ca in continuare avem un parteriat strategic foarte solid. Presedintele Biden ne-a asigurat ca se implica in mod deosebit si foarte mult pentru a sprijini Romania si Polonia, pentru a imbunatati aceasta relatie.

In cea de-a doua discutie scurta, l-am invitat in Romania, i-am spus ca imi doresc sa continuam discutia foarte buna pe care am inceput-o in 2015, atunci cu vicepresedintele Biden. A fost perfect de acord sa incercam sa organizam o astfel de intalnire si m-a asigurat inca o data ca e foarte dedicat acestui parteneriat”, declarat Iohannis la finalul summitului, conform Aktual24.