Jurnalistul Oreste Teodorescu descifreaza viitorul Romaniei dupa vizita lui Iohannis la Casa Alba!

11

Jurnalistul Oreste Teodorescu publica pe pagina personala de Facebook o analiza in care descifreaza vizita presedintelui Iohannis la Casa Alba.

Loading...

„Romania isi consolideaza statutul de aliat strategic al SUA. Cine studiaza predicatele politicii externe americane intelege corect scenariul prezentei Washingtonului in lume: primul pas: securizarea: avem baze militare la Deveselul, Campia Turzii si Kogalniceanu. Al doilea pas: creditarea investitiilor: First Bank prima banca americana opereaza deja in Romania. Urmeaza cel de-al treilea pas: investitiile. In urma vizitei presedintelui Iohannis au fost perfectate acorduri economice majore!

Romania si Polonia sunt cele mai importante tari partenere pentru americani din Uniunea Europeana! Fapt care contravine flagrant politicilor expansioniste ale Federatiei Ruse…Vom asista la o intensificare a razboiului informational, propaganda, manipularea, fake news si la o crestere in intensitate a discursului populist, anti-american si euro-sceptic…

Obiectivul major al politicii interne de la Bucuresti va fi curatarea sistemului de conservele serviciilor secrete ostile NATO, lupta impotriva coruptiei ca factor major de vulnerabilizare a Securitatii nord atlantice, crearea unui cadru legislativ peredictibil si eficient favorabil investitiilor strategice.

Romania va trebui sa gaseasca cheia unei armonioase colaborari economice cu partenerii UE, a unei atente si normale vecinatati cu Rusia si a consolidarii proiectului Intermarium, alaturi de Polonia, Croatia si tarile Baltice”, scrie Oreste pe pagina sa.