Jandarmul care isi batea joc de cei cu masca a murit de COVID

19

Ionut Campean, jandarmul din Sibiu care posta mesaje batjocoritoare la adresa celor care purtau masca si isi luau masuri de protectie impotriva infectarii, a fost ucis de noul coronavirus in cursul serii de miercuri, 29 octombrie, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta.

Ionut Campean, in varsta de 43 de ani, a aflat in urma cu cateva zile ca este bolnav de COVID-19, iar pe 23 de octombrie a fost internat in spital. El a postat un mesaj disperat de pe patul de spital.

Loading...

Insa, nu demult, acealsi jandarm posta mesaje batjocoritoare la adresa celor care purtau masca.

Prefectura Sibiu a transmis intr-un comunicat ca militarul a fost tratat conform protocolului si a resurselor disponibile pe sectie, insa evolutia bolii, in cazul sau, a fost una defavorabila care a dus la deces.

„Evolutia insa a fost una nefavorabila, pacientul avand afectare pulmonara masiva, confirmata de examinarea CT. In cursul serii trecute, a suferit un stop cardio-respirator neresuscitabil”, a mai transmis sursa citata.

De asemenea, si jandermeria Sibiu a transmis un mesaj de condoleante dupa aflarea vestii ca Ionut Campean a fost rapus de coroanvirus.

„O veste trista ne-a cutremurat pe toti in aceasta dimineata. Colegul nostru, care era internat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu fiind confirmat pozitiv in urma testarii SARS-Cov-2, a incetat din viata. Suntem alaturi de familia indurerata si resimtim, cu profund regret, pierderea unui camarad de nadejde si a unui om bun. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!”, transmite Jandarmeria Sibiu pe Facebook.