Ipocrizie fara margini! Gabriela Firea a bagat Bucurestiul in faliment, dar si-a marit salariul cu 40%! Ce avere are primarul Capitalei

14

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, se plange la toate televiziunile ca primaria Bucuresti este in faliment si nu mai are bani, insa ea a mai gasit ceva maruntis sa-si majoreze salariul. Primarul Capitalei Gabriela Firea a avut anul trecut un salariu lunar de aproximativ 14.000 de lei, cu aproape 4.000 de lei mai mult decat in 2017, potrivit ultimei sale declaratii de avere.

Loading...

Potrivit actelor oficiale, primarul general al Capitalei a incasat venituri de 166.716 lei in ultimul an. Cu alte cuvinte, edilul municipiului Bucuresti are un salariu de 13.893 de lei pe luna de la Primarie. In cursul anului trecut, Gabriela Firea a completat venituri de 119.241 de lei, adica un salariu de 9.936 de lei pe luna, ceea ce inseamna ca salariul i-a crescut cu 3.957 de lei pe luna.

In declaratia de avere din 2017, primarul genral al Capitalei raporta un venit lunar de 6.541 de lei. Sotul Gabrielei Firea, primar al orasului Voluntari, a avut un venit anual de 108.377 lei, adica 9.031 lei pe luna. Asta, in conditiile in care recent primarul Capitalei a reclamat ca institutia pe care o conduce are nevoie urgenta de un miliard de lei pentru a-si asigura activitatea.

Primariile bucurestene au anul acesta un buget mai mic decat le-a fost promis, a spus Firea, care vorbeste despre un „faliment nedeclarat” si despre faptul ca nu mai sunt bani pentru subventii si facturi.

„Eu sunt mult mai preocupata in acest timp de faptul ca atat primaria Capitalei si de sector au un buget mult mai mic, decat cel prognozat. imi pare rau ca dintre colegii mei primari m-au lasat sa ma bat singura cu stiti dumneavoastra cine. Pentru ca probabil unii s-au bucurat ca s-au taiat bani de la Primaria Capitalei, dar acum toti suntem in faliment nedeclarat. in momentul in care nu mai poti sa iti asiguri functionarea, activitatea curenta”, declara Gabriela Firea, luna trecuta.

In varsta de 46 de ani, Gabriela Firea detine in Voluntari doua terenuri forestiere dobandite prin cumparare succesiune, in suprafata de 1.152 de metri patrati fiecare. La acestea se adauga terenurile aflate pe numele sotului sau, respectiv: un teren intravilan de 1.500 de metri patrati si un teren extravilan de 60.000 de metri patrati, ambele in localitatea Sinesti, judetul Ilfov, dobandite prin mostenire, si doua terenuri intravilane in Petrachioaia, judetul Ilfov, de 1.740 de metri patrati, respectiv 500 de metri patrati, dobandite prin cumparare. Pe cel din urma teren se afla construita si o casa in suprafata totala de 240 de metri patrati, detinuta impreuna cu partenerul ei de viata, Florentin Pandele.

Gabrielei Firea mai detine si bijuterii din platina, aur alb si galben de 14 si 18 karate, simple sau cu metale pretioase si semipretioase si tablouri in valoare totala de 240.000 de euro, dobandite inainte sau dupa casatorie.