Ionel Danca, PNL: Intalnirea Iohannis – Trump produce efecte: Companiile americane anunta investitii de peste 10 miliarde de dolari!

6

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, sustine ca intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si omologul sau american, Donald Trump, produce deja efecte, afirmand ca sunt peste 10 miliarde de dolari pe care companiile americane le au in proiecte potentiale noi in Romania.

Loading...

„La numai doua zile de la vizita presedintelui Iohannis la Casa Alba, unde s-a intalnit atat cu Trump cat si cu cei mai importanti membri ai Guvernului SUA, companiile americane au anuntat deja ca au in proiect investitii de peste 10 miliarde de dolari in tara noastra. Consiliul de Afaceri Americano-Roman (AMRO), o organizatie non-profit cu sediul la Washington, care reprezinta companii din Fortune 500 care fac afaceri in Romania, a comunicat dupa intalnirea presedintelui Klaus Iohannis cu presedintele Donald Trump ca sprijinul SUA pentru Romania va avea un efect pozitiv pentru economia romaneasca in conditiile in care ‘companiile americane au peste 10 miliarde de dolari in proiecte potentiale noi in Romania'”, a scris Danca, joi, pe Facebook.

El spune ca „prestigiul si credibilitatea” presedintelui Iohannis au pastrat multe investitii strategice in Romania, care au fost puse „in pericol de masurile haotice si ostile ale guvernarii PSD – ALDE”.

„Garantia pe care o reprezinta presedintele Romaniei pentru stabilitatea investitiilor, iata, aduce proiecte noi importante in economia romaneasca. Promovarea si garantarea investitiilor private reprezinta cel mai important pilon pentru o dezvoltare economica sanatoasa intr-o Romanie normala, care poate sa duca la cresterea numarului de locuri de munca mai bine platite pentru romani si la cresterea bunastarii in general”, a mai scris Danca.

Presedintele Klaus Iohannis a efectuat luni si marti o vizita de lucru in Statele Unite ale Americii, la invitatia omologului sau american.