Ion Iliescu, internat de urgenta la spital cu probleme cardiace!

9

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu, in varsta de 89 de ani, se afla internat la Spitalul Elias. El s-a prezentat vineri la spital, iar medicii i-au recomandat sa ramana internat pentru investigatii suplimentare si tratament.

Loading...

Purtatorul de cuvant al Spitalului Elias, Silvius Negoita, a declarat ca Ion Iliescu este constient, cooperant.

„Problemele dansului cardiace mai vechi sufera o noua decompensare si s-a hotarat ramanerea in spital pentru investigatii suplimentare si tratament.

Profesorul Balanescu, seful Cardiologiei, a stat de vorba cu dansul. Au hotarat impreuna ca este mai prudent sa ramana in spital. Este constient, cooperant, acelasi Ion Iliescu pe care il stie toata lumea”, a afirmat medicul.

Potrivit unor surse medicale din Spitalul Elias, fostul presedinte prezinta simptomele unui infarct. Surse medicale sustin ca Ion Iliescu sufera de afectiunea numita „sindrom coronarian acut”.Multe dintre simptomele sindromului coronarian acut sunt aceleasi cu cele ale unui atac de cord.

Iliescu a mai fost internat la sfarsitul lunii mai la Elias pentru evaluarea starii de sanatate, „in contextul unui sindrom febril recent instalat”.

In aprilie, Ion Iliescu a fost operat de medicii de la Institutul C.C. Iliescu, diagnosticul sau fiind pericardita lichidiana-tamponada cardiaca.