Halucinant. Sosoaca, blesteme in ziua cea mai neagra pentru Romania: „Pentru voi, idiotilor, imbecililor, care ati facut din covid un tel in viata si va raportati la o boala mai ceva ca la Dumnezeu, sper sa va ia Ala rau pe toti”

54

Postare deliranta a senatoarei Diana Sosoaca dupa ce preotul Daniel Macris a fost gasit mort in casa sa. Preotul avea numai 40 de ani si a aprticipat la numeroase proteste „anti-botnita” si impotriva vaccinarii. Sosoaca ii blestema pe toti cei care au atras atentia asupra pericolului reprezentat de coronavirus chiar in ziua in care in Romania s-au inregistrat 574 de decese, noteaza Aktual24.

„Dumnezeu sa te odihneasca-n pace, prieten minunat! Iar pentru cei care ti-au luat zilele, feriti-va din calea mea! Veti plati pana la ultimul!

Loading...

PENTRU VOI COVIDIOTII: NU AVEA COVID! AVEA CEVA CE VOI NU AVETI: CREIER SI INIMA!

Pentru toti cretinii care comentati, innebuniti de carcalacul care v-a luat mintile, Parintele Macris a fost gasit inert in casa dimineata. Avea 40 de ani, sanatos tun. Intamplator este parintele meu duhovnic, CEL MAI BUN PRIETEN AL MEU, CEL MAI BUN CONSILIER AL MEU, OMUL CARE NE-A FOST CEL MAI APROAPE IN ULTIMUL AN SI JUMATATE. Eu sunt nasa fetitei lui cele mici. AZI TREBUIA SA IMI DEA INFORMATII EXTREM DE IMPORTANTE. Nu a mai apucat. Se pare ca actiunea din Spitalul Marius Nasta a deranjat sistemul.

Pentru voi, idiotilor, imbecililor, care ati facut din covid un tel in viata si va raportati la o boala mai ceva ca la Dumnezeu, sper sa va ia Ala rau pe toti, pentru ca din cauza unor inutili ca voi, s-a ales praful de lumea asta. Dispareti!”, a scris Sosoaca pe Facebook.

Preotul Daniel Macris a participat alaturi de Sosoaca la protestele „anti-botnita” din Bucuresti.
Preotul Macris a participat la manifestatiile organizate in Bucuresti de adeptii teoriilor conspiratiei, care se impotrivesc purtarii mastii de protectie si celorlalte masuri de protectie sanitara. In aceasta imagine, Macris se imbratiseaza cu avocata Diana Sosoaca.

Un numar de 574 de decese la pacienti infectati cu virusul SARS-CoV-2 au fost raportate de catre Institutul National de Sanatate Publica in ultimele 24 de ore, din care 13 anterioare intervalului de referinta, a anuntat marti Grupul de Comunicare Strategica.

Cele 13 decese anterioare intervalului de referinta au survenit unul in septembrie si 12 in luna octombrie, in judetele Arges, Constanta, Ialomita, Maramures, Mures si Suceava.

Potrivit GCS, decesele s-au inregistrat la 294 de barbati si 280 de femei infectati cu COVID-19, internati in spitalele din judetele Alba, Arad, Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Bihor, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea si Bucuresti.

Dintre cele 574 decese, 5 au fost inregistrate la categoria de varsta 30 – 39 de ani, 26 la categoria de varsta 40 – 49 de ani, 60 la categoria de varsta 50 – 59 de ani, 141 la categoria de varsta 60 – 69 de ani, 197 la categoria de varsta 70 – 79 ani si 145 la categoria de varsta peste 80 ani.

518 dintre decesele inregistrate sunt ale unor pacienti care au prezentat comorbiditati, 46 de pacienti decedati nu au inregistrat boli asociate, iar pentru zece pacienti decedati nu au fost raportate comorbiditati pana in prezent.

Din totalul de 574 de pacienti decedati, 528 erau nevaccinati si 46 vaccinati.

Cei 46 de pacienti decedati vaccinati aveau varste cuprinse intre 40 si 80 de ani. 43 dintre pacientii decedati vaccinati prezentau comorbiditati, iar pentru trei pacienti decedati nu au fost raportate comorbiditati.

De la inceputul pandemiei, in total, 42.616 persoane diagnosticate cu COVID-19 au murit in Romania.