Gigi Becali vrea sa renunte la cetatenia romana! Latifundiarul a dezvaluit motivul pentru care a decis sa plece din Romania!

51

Gigi Becali a anuntat ca intentioneaza sa renunte la cetatenia romana, din cauza problemelor cu legea. De asemenea, latifundiarul din Pipera a declarat ca va renunta si la drepturile legate de brandul FCSB.

Loading...

Gigi Becali si nepotul sau preferat, Vasile Geambazi, au fost pusi sub acuzare pentru spalare de bani, fapte presupus a fi savarsite in perioada 2014-2019, au anuntat procurorii DNA. Potrivit unui comunicat de presa al DNA, anterior, in aceeasi cauza, s-a dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de un evaluator desemnat de Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP), pentru abuz in serviciu cu obtinere de foloase necuvenite, cu consecinte deosebit de grave.

„Cristi Borcea nu mai revine niciodata in viata lui in fotbal, nu mai face in viata lui fotbal. A facut 5 ani de puscarie de la fotbal, nu-i mai trebuie. Uite eu, de exemplu. Am facut 0, nimic, si procurorul ma acuza de spalare de bani. imi iau cetatenie in alta tara, imi iau doar drept de sedere in Romania! Chiar daca nu faci nimic, nu scapi de astia, sunt ca raia! Aici doar stau, atat! Eu am dat 60 de milioane donatii, am ajutat oameni cu dizabilitati, copii, am luat vaccinuri. Cand speli bani, iti ramane si tie ceva. Mie ce mi-a ramas? Am cumparat aparatura la spitale de stat, milioane de euro. Am dat 45 de milioane donatii. Mai sunt acuzat ca am schimbat lei in euro si i-am pus in alt cont, cica am spalat banii. Nu poti sa pui lei cu euro in acelasi cont, banca muta banii. Va dati seama in ce tara traim? Procurorul nu e batut in cap, dar are atata rautate incat are mintea intunecata. O sa-l pun eu la punct! Daca nu pot sa-l pun la punct, plec din tara asta! Minciunile si mizeriile pe care le-a scris in ordonanta aia, bai, tata… Am vrut sa fac o conferinta de presa, dar mai stau. Nimeni altcineva nu e acuzat de spalare de bani, iar eu care am dat donatii am spalat banii”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali a mai declarat ca este dispus sa ii cedeze jurnalistului Grigore Cartianu, care a criticat modul in care se „vinde” FCSB, drepturi legate de brand: „Pentru ca nu ma pricep asa bine la business, ii dau gratuit domnului Cartianu tot marketingul. ii cesionez dreptul de tricouri cu FCSB, sa castige el 10 milioane, 6 milioane pe an. Le dau cadou. Nu vorbesc prostii! Ce e da, e da! Ce e nu, e nu! Nu glumesc, sa n-o luam in ras. Daca eu nu valorific, de ce sa n-o valorifice cineva? Nu vreau niciun procent, nimic. Decat sa iau procent din nimic, mai bine nu iau. Dau gratis totul! Vii maine si facem actele. il suni pe Argaseala si gata! Declar public: Becali, patronul FCSB, ii cesioneaza lui Cartianu drepturile de a vinde produse cu marca FCSB”.