Gabriela Firea vrea sa ingroape Bucurestiul definitiv! A anuntat ca va candida pentru un nou mandat la Primaria Capitalei. „Vreau sa termin ceea ce am inceput”

10

Gabriela Firea a anuntat, duminica, faptul ca va candida pentru un nou mandat de primar al Capitalei, informeaza Mediafax.

Loading...

„Vreau sa termin ceea ce am inceput. Nu vad de ce nu as candida”, a spus Firea.

„Daca sunt sanatoasa, ceea ce sunt acum si multumesc medicilor de la Cantacuzino si Colentina, cu siguranta doresc sa candidez pentru ca vreau sa termin ceea ce am inceput. Nu vad de ce nu as candida, pentru ca trei ani de zile am muncit de dimineata pana noaptea. Familia nu m-a vazut decat in weekend-uri. Nu mai vorbesc de sacrificii”, a spus primarul Gabriela Firea.

Firea a lansat si o provocare premierului Ludovic Orban: „il astept pe domnul Orban in emisiune oricand sa lamurim chestiunile administrative. Daca este in stare. Eu cred ca nu este”, a spus primarul general.

Ludovic Orban a declarat, duminica dimineata, ca a avut discutii „de la distanta” cu primarul capitalei Gabriela Firea. Premierul a criticat investitiile de „sute de milioane” in companiile municipale care „nu fac nimic”, subliniind ca rezultatele mandatului Gabrielei Firea sunt „egale cu zero”.

Gabriela Firea este la primul mandat de primar al Capitalei.