Gabriela Firea, mesaj razboinic dupa ce a scapat de celebra sarma: „Nu mor caii cand vor cainii, da?”

42

Primarul Capitalei anunta ca a scapat cu bine din operatia de colon, cauzata de prezenta suspecta a unei sarme, si ca se intoarce la Primarie. Intr-o postare pe Facebook, insotita de imagini cu copiii si sotul Pandele, Firea anunta ca a iesit din spital si ca se intoarce la Primarie, unde „ma asteapta o sumedenie de proiecte”. Aflata in convalescenta, Firea a gasit totusi putere sa atace PNL si USR: „Urmeaza o perioada grea, asa cum este intotdeauna in preajma alegerilor, cu o puternica incarcatura negativa, dar am convingerea ca sinceritatea si bunele intentii cu care eu si echipa mea luptam pentru bucuresteni vor prevala in fata atacurilor nedrepte si ipocrite cu care sunt bombardata zilnic, din partea Opozitiei”.

Loading...

„Nicaieri nu e mai bine ca acasa!!!Dupa o astfel de incercare, cum e cea prin care am trecut eu, cand intoarcerea la viata obisnuita e ca o noua sansa, ierarhia lucrurilor care conteaza cu adevarat se schimba dramatic.

Sunt, asadar, dupa o perioada de incertitudini, pe drumul cel bun catre vindecare si dornica sa ma intorc la viata normala. Primul pas a fost facut, ma aflu in mijlocul familiei, alaturi de sotul meu Florin, care mi-a fost sprijin si izvor de energie in toata aceasta perioada de spitalizare, de nazdravanii mezini Zian si de David, dar si de mama, surorile si fratele meu, de cumnati, de copiii nostri mari, de prietenii dragi.

Le sunt profund recunoscatoare medicilor de la Spitalul Cantacuzino, eroii mei, care m-au ajutat sa trec cu bine, fara probleme, peste o afectiune deloc simpla sau banala. Gandurile mele de pretuire se vor indrepta mereu catre Conf. Dr. Iulian Brezean, doctor in stiinte medicale, managerul spitalului si seful echipei de chirurgi care m-a operat, directorul medical Dr. Sorin Petrea – medic primar chirurgie generala, Dr. Eduard Catrina – medic primar chirurgie generala, Sef Sectie,
Dr. Mihaela Vilcu- medic primar chirurgie generala si Dr. Iulia Grigore – medic specialist ATI.

Sunt convinsa ca dedicarea si profesionalismul lor nu reprezinta o exceptie, ci regula in sistemul romanesc de sanatate. Am aceasta confirmare inclusiv de la reputatii specialisti din Londra care m-au consultat, inainte de operatia finala, si care mi-au spus ca ar procedat la fel ca echipa din Romania.

Dupa o perioada de recuperare post-operatorie, care sper sa nu dureze foarte mult, ma voi intoarce la Primarie, unde ma asteapta o sumedenie de proiecte.

Urmeaza o perioada grea, asa cum este intotdeauna in preajma alegerilor, cu o puternica incarcatura negativa, dar am convingerea ca sinceritatea si bunele intentii cu care eu si echipa mea luptam pentru bucuresteni vor prevala in fata atacurilor nedrepte si ipocrite cu care sunt bombardata zilnic, din partea Opozitiei.

Nu mor caii cand vor cainii, da?”, a scris Firea.