Gabriela Firea, delir la Antena 3: „Doresc sa omoare candidatul Firea”

Primarul general Gabriela Firea a declarat, duminica seara, ca Alianta Pro Bucuresti 2020 este una a raului si ca face jocul PNL si USR.

„Este o alianta a raului, pentru ca ei impreuna doresc sa omoare candidatul Gabriela Firea, primarul general Gabriela Firea si daca nu reusesc, macar vor sa contribuie la destabilizarea mea si sa faca un mare serviciu celuilalt candidat. Fac jocul PNL si USR”, a declarat Firea, la Antena 3, citata de Agerpres. Ea a afirmat ca este o alianta intre doi oameni care nu se respecta.

Loading...

„Tu sa fii deputat deputat de Teleorman PSD si de doua ori primar PSD in Bucuresti si sa faci jocurile PNL-ului in Bucuresti, care a votat impotriva atat in Consiliul General, cat si in consiliile locale de la sectoare, este o tradare fata de cetateni in primul rand, iar domnul Ponta nu se sfieste sa spuna in aparitii televizate ca toti nemultumitii de la PNL sa se duca la USR, deci face campanie USR-ului. La fel, Robert Negoita spune ca cei care sunt nemultumiti de PSD sa se duca la dumnealui. In primul rand nu toata lumea tradeaza, nu toata lumea se reorienteza in functie de evenimente (…) cand am aflat zilele acestea ca inclusiv s-a pretat sa-mi faca plangere penala pe numele meu de primar general, Gabriela Firea, pentru fapte care s-au intamplat cu mult inainte ca eu sa fiu primar general, pentru niste terenuri retrocedate in sectorul 3, va spun sincer ca imi pun intr-adevar intrebarea cum de am putut sa fiu atat de naiva sa cred in aceasta prietenie”, a declarat Firea.

Potrivit acesteia, firmele capusa care aveau contracte cu Municipalitatea inainte de a ajunge ea primar general s-au coalizat impotriva sa.

„Nu pot sa ignor anumite semnale pe care le primesc, anumite lucruri pe care le interpretez, faptul ca mi se transmite din ce in ce mai mult ca s-au coalizat cele 4-5 firme capusa care aveau doar ele contracte pret de 15-20 de ani la Primaria Capitalei inainte sa vin eu si care aveau tarife si preturi foarte mari (…) si pe care le-am indepartat, infiintand acele cateva companii municipale care sunt ale bucurestenilor si care lucreaza pentru bucuresteni la tarife reduse (…) S-au coalizat impotriva mea, finanteaza campanii impotriva mea si inclusiv finanteaza oameni politici cele 4 -5 firme care au pierdut contractele cu Primaria Capitalei in momentul venirii mele (…) sa se razbune pe mine si sa incerce sa impuna un alt primar si finanteaza nu doar campanii impotriva, nu doar filaje”, a mai afirmat Gabriela Firea.

„Eu nu sunt singura, sunt cu oamenii. Multi au observat ca am in spatele meu, in trafic, codita. Probabil ca s-au plictisit de aceste filaje si ca ma considera banala pentru ca ma duc de acasa de la serviciu si de la serviciu acasa. In ultima perioada nici macar in parc cu copiii nu mai merg”, a afirmat Gabriela Firea.

Gabriela Firea a mai invocat si in trecut actiuni indreptate impiotriva sa.

Anul trecut, pe fondul unor probleme grave de sanatate, cand medicii i-au descoperit o sarma in colon, ea nu a exclus posibilitatea sa fi fost victima unei ”maini criminale”, sustinand ca nu are nicio explicatie legat de modul in care ar fi putut sa inghita sarma. Firea a explicat atunci ca este extrem de precauta si nu mananca repede si a precizat ca s-a consultat cu mai multe persoane care i-au explicat ca aliajul respectiv, in anumite conditii, se poate transforma intr-o sarma mai mica, rotunda si astfel ar fi putut ajunge intr-o prajitura, de exemplu.

”Poate vom ramane toata viata cu aceasta intrebare daca a fost o intamplare sau daca a fost o mana criminala”, a spus atunci Firea.

Tot anul trecut, in mai, fostul lider al PSD Liviu Dragnea afirma ca sunt si amenintari la adresa sa, in contextul unei discutii despre problemele de sanatate ale lui Firea si al informatiilor referitoare la otravirea cu mercur a fostului ministru social-democrat al Apelor si Padurilor Doina Pana.