Gabriela Firea a starnit un val de indignare publica, dupa iesirea in decor la adresa doamnelor care construiesc un spital pentru copiii bolnavi de cancer: Alex Dima: „Am ajuns atat de jos, sa folosim drama unor copii bolnavi de cancer intr-o disputa politica”

6

Jurnalistul Alex Dima s-a declarat, joi, extrem de revoltat de atacurile calomnioase ale Gabrielei Firea la adresa asociatiei „Daruieste Viata”, care construieste din donatii un spital pentru copiii bolnavi de cancer.

Loading...

„Simt foarte multa furie, revolta si rusine. Nici nu stiu care este pe primul loc. Va dati seama de la ce s-a pornit aceasta poveste? S-a pornit de la niste copii bolnavi de cancer, despre asta este si ‘Daruieste Viata’ si spitalul pe care il construim acolo.

Am ajuns atat de jos, sa folosim drama unor copii bolnavi de cancer, pentru care nu exista niciun soi de infrastructura in Romania in acest moment, sa ne batem joc de ei si sa ii folosim intr-o disputa politica. Adica am rezolvat-o cu toate drumurile, strazile, abia am reusit sa ajungem aici, plecand cu o ora si jumatate inainte, si am tot stat in traficul din Bucuresti, am rezolvat problema asta, am rezolvat cu poluarea, am rezolvat cu scolile, la care platim noi parintii ca pustii nostri sa invete in conditii civilizate, si mai era o problema de care sa ne luam: hai sa ne luam de spitalul asta pe care il construiesc niste oameni.

(…) Fetele de la „Daruieste Viata’ ar trebui sa fie ajutate, nu sa li se puna talpi. Mi se pare incredibil ca am ajuns atat de jos intr-o societate pe care ne-o dorim normala. Au recut 30 de ani de la Revolutie, astia nu au inteles nimic din ce se intampla in jurul nostru”, a spus Alex Dima intr-o conferinta de presa organizata de „Daruieste Viata”.