Fugarul Ghita, patronul RTV, surprins pe o plaja luxoasa din Grecia

51

Patronul RTV, fostul deputat PSD Sebastian Ghita, care a fugit in Serbia in 2016 pentru a scapa de arest, se afla in aceste zile alaturi de familie si de prieteni in Mykonos, una dintre cele mai scumpe destinatii din Marea Egee, anunta Libertatea. Ziarul a publicat mai multe imagini cu omul de afaceri, trimise de cititori.

Inconjurat de circa 20 de persoane, familie, copii si prieteni, Ghita a fost vazut vineri pe o plaja, iar duminica seara pe terasa altei plaje din Grecia. In pantaloni scurti, intr-o camasa alba, cu picioarele goale in nisip, patronul Asesoft si al Romania TV statea de vorba la un pahar de vin.

Loading...

Ulterior, el s-a mutat la o masa amplasata mai aproape de mare, in timp ce in jurul lui era organizata o petrecere. Alaturi de Sebastian Ghita in Grecia se afla si fratele acestuia, Alexandru Ghita, cel care a fost trimis in judecata anul trecut de DNA pentru evaziune fiscala.

Fostul deputat Sebastian Ghita se afla in Serbia din decembrie 2016, cand a fugit din tara pentru a scapa de arest. Pe numele sau nu ese mai afla niciun mandat de arestare, dupa ce procesul a fost reluat de la zero, ca urmare a deciziei CCR, arata Aktual24.