Fripturistii de la Palatul Parlamentului. „Cine sunt nerusinatii care au profitat de accesul in parlament ca sa-l vada pe Bon Jovi de pe peluza Parlamentului”

21

Deputatul USR Claudiu Nasui a anuntat, marti, pe pagina sa de Facebook, ca face demersuri pentru a afla “cine sunt nerusinatii care au profitat de accesul in Parlament ca sa vada un concert de pe peluza parlamentului”, referindu-se la angajatii institutiei care au fost duminica la “munca” doar pentru a putea urmari gratis concertul lui Bon Jovi de la Bucuresti.

Loading...

“Pe principiul cine imparte parte isi face, daca ai pile, ai acces gratis la concert. Hai sa aflam cine sunt nerusinatii care au profitat de accesul in parlament ca sa vada un concert de pe peluza parlamentului. Am vazut cu totii pozele si filmuletele cu angajatii parlamentului care au venit la Parlament desi duminica este zi nelucratoare. Motivul? Au vrut sa vada concertul Bon Jovi dintr-un loc premium si fara sa plateasca un leu. Ca doar nu au pile degeaba. in contextul in care un bilet pe aceeasi peluza costa intre 600 si 2.500 de lei, sute de oportunisti au profitat de sistemul de cunostinte si au intrat pe la intrarile oficiale ale diverselor institutii de stat”, a comentat Nasui.

Liderul USR a subliniat faptul ca “ei sunt cei pe care ii platim din taxele si impozitele noastre; au pâna când si pensie speciala. De ce? Pentru ca pot. Pentru ca lumea se imparte in contribuabili care platesc taxe si impozite de le vine rau, si smecheri care au pensii speciale si acces gratuit la concerte”.

Nasui sustine ca totul a fost premeditat, argumentând ca “atunci când organizatorii au incercat sa inchirieze prin contract si acest spatiu, cererea le-a fost respinsa imediat, fara un motiv explicit; practic, pilosii s-au asigurat ca au loc in fata, in timp ce oamenii de rând au platit bilete, cum este si cinstit sa o faca”.

“Astazi am trimis trei interpelari pentru a afla cine a profitat de acest spatiu: una la camera deputatilor, una la senat si una la CCR, având in vedere ca ei sunt cei care trebuie sa aprobe accesul oricui nu are legitimatie, prin liste trimise in prealabil. Astfel, vom afla si noi cine sunt cei care cunosc pe cine trebuie. Am pus trei intrebari. Care e hotarârea de birou permanent prin care s-a stabilit acel acces, care e lista persoanelor care au intrat si, mai ales, care a fost motivul invocat pentru a veni intr-o duminica dupa-masa la munca. Martorii au spus ca in general, masinile erau de Giurgiu si Teleorman, dar si de Olt, Arges si Bucuresti. Odata cu raspunsul oficial, vom afla mai concret cine pe ce filiera a venit. România pilosilor este o Românie in care, daca esti corect, ai de pierdut. E timpul sa stopam acest tip de mentalitate, iar cei responsabili sa plateasca, macar cu obrazul”, a conchis deputatul USR.