Fostul trezorier al PSD mai provoaca o gaura de peste trei milioane de lei in conturile partidului! AEP anunta ca PSD nu va primi nici un leu rambursare pentru campania de la europarlamentare!

7

Autoritatea Electorala Permanenta a decis sa nu ramburseze sumele cerute de PSD pentru campania de la europarlamentare, deoarece semnatura pe documente apartine fostului trezorier, Mircea Draghici. PSD ceruse pentru rambursare 3,38 milioane de lei, iar luni va depune o contestatie la decizia AEP, scrie Europa Libera.

Loading...

AEP a refuzat rambursarea banilor pentru ca documentele justificative depuse de PSD erau semnate de fostul trezorier, Mircea Draghici, cel care isi daduse insa demisia din aceasta functie la inceputul lunii iunie, potrivit Europa Libera.

PSD a solicitat pentru rambursare suma de 3.380.634 de lei.

Toate celelalte partide si-au primit sumele cerute pentru rambursare dupa campania de la europarlamentare.

Mircea Draghici este urmarit in doua dosare penale, iar in cel referitor la subventia primita de partid de la stat, din care a cumparat o vila in Pipera si un Mercedes, a fost trimis in judecata.

PNL a cerut pentru rambursare 6,95 de milioane de lei, iar USR a cerut 1,62 milioane de lei. Cea mai mare suma ceruta pentru rambursare a venit din partea ProRomania, 16,99 milioane de lei, dar acest partid nu beneficiaza de subventia anuala. Celelalte partide au folosit subventia in campanie, iar acesti bani nu pot sa fie decontati deoarece au fost primiti de la buget, mai scrie Europa Libera.