Fostul sef de la Piete Timisoara a fost retinut pe Aeroportul Otopeni cand incerca sa plece din tara. Doi jurnalisti il acuza de santaj

52

Fostul director de la Piete Timisoara, Ionut Nasleu, a fost retinut pe Aeroportul Otopeni miercuri seara, cand voia sa plece din tara, relateaza presa locala citata de Aktual24.

Acesta este vizat intr-un dosar de amenintare si santaj, deschis ca urmare a plangerii depuse de jurnalistul Dragos Bota si de sotia acestuia, Iulia Bota. Fostul director de la Piete SA a ajuns sub escorta politistilor la sediul IPJ Timis si a fost audiat de catre anchetatorii de la Investigatii Criminale.

Loading...

In urma audierii sale, procurorul de caz a decis retinerea lui Ioan Nasleu pentru 24 de ore, acesta fiind acuzat de santaj, relateaza debanat.ro.

”Da. I-am facut plangere penala lui Ioan Nasleu pentru santaj si amenintare. Dupa ce ani de zile a lansat tot felul de calomnii despre noi in spatiul public, ne-a dat in judecata si a pierdut, Nasleu a trecut la nivelul urmator – santajul.

Cand i-am cerut un punct de vedere, raspunsul a fost un mesaj de amenintare pentru amandoi. Ni s-a transmis ca daca publicatiile noastre, pressalert.ro si debanat.ro, vor continua sa scrie despre ce face, va face publica o pretinsa inregistrare compromitatoare.

Cum nu exisa nimic de acest fel si pentru ca amandoi nu putem accepta ca viata noastra si activitatea profesionala sa fie negociata, am decis sa facem ce este firesc si normal – sa sesizam autoritatile statului”, au transmis Iulia si Dragos Bota.

Ionut Nasleu a fost demis de la conducerea Piete SA, societate aflata in subordinea Primariei Timisoara, anuntul fiind facut marti de primarul Timisoarei, Dominic Fritz, care a adaugat ca acesta a dus societatea la pierderi de 4,2 milioane lei.

In replica, Nasleu a declarat ca edilul ”si-a realizat singurul sau mare proiect, poate singurul din mandatul sau: demiterea” sa.

Primarul Fritz l-a demis pe seful Pietelor, pentru ca a ajuns la pierderi de 4,2 milioane de lei. Reactia lui Nasleu: Voi avea o lupta si mai acerba cu cei care urasc Biblia si nu pun mana pe ea

”Ionut Nasleu a fost demis de la conducerea Piete S.A. Fostul consilier personal al primarului precedent si baron peste pietele din Timisoara a dus, in doar doi ani, o societate profitabila la pierderi financiare de 4,2 milioane de lei, cu disparitii misterioase din gestiune si resurse publice folosite in beneficiu personal.

Am cerut Corpului de Control sa verifice si informatiile aparute recent in presa si sa ia masurile care se impun. De asemenea, orice incalcare a legii va fi imediat sesizata organelor de cercetare penala”, a scris Dominic Fritz pe pagina de Facebook.