Fostul sef al „Doi si-un sfert”, arestat de DIICOT intr-un dosar de droguri de mare risc! Facea petreceri cu ritualuri samanice la care folosea un drg puternic halucinogen!

18

Fostul sef al Departamentului de Informatii si Protectie Interna (DIPI), Gelu Oltean, a fost arestat pentru 30 de zile intr-un dosar de trafic de droguri instrumentat de procurorii de la DIICOT Brasov. Gelu Oltean a fost arestat preventiv alături de concubina sa, medicul Vanessa Youness, si un cetatean britanic, într-un dosar de trafic de droguri instrumentat de DIICOT Brașov.

Loading...

Gelu Olteanu este acuzat ca ar fi organizat intr-o casa din judetul Dâmbovita reuniuni de consum de droguri, inclusiv DMT, un drog puternic halucinogen, considerat de mare risc. Fiecare participant la reuniune platea o „taxa” de aproximativ 500 de euro, iar numarul de participanti ajungea uneori si la zeci de persoane.

N, N-Dimetiltriptamina sau pe scurt DMT este un acronim pentru dimetiltriptamina, o substanta psihoactiva, mai precis un halucinogen din familia triptamintelor. DMT-ul poate fi si sintetizat si administrat in diferite metode, cea mai populara fiind fumatul, producând puternice halucinatii vizuale. Amestecul shamanic Ayahuasca, folosit in anumite triburi amerindiene din Amazon si nu numai, are ca substanta de baza DMT-ul.