Fostul pilot de raliuri Daniel Onoriu s-a trezit din coma după 55 de zile! Care au fost primele cuvinte

153

Fostul pilot de raliuri Daniel Onoriu (43 de ani), internat de două luni în comă indusă la Spitalul Floreasca din Capitală, a dat primele semne de viață și a început să vorbească.

Daniel Onoriu a suferit o hemoragie internă la finalul anului trecut, în urma unei operații de micșorare a stomacului, o intervenție chirurgicală efectuată în Turcia.

Loading...

După aproape două luni în care familia lui Onoriu a avut slabe speranțe de recuperare, se pare că pilotul se află pe calea cea bună, lucru dezvăluit de mătușa acestuia, Estera.

”A făcut Dumnezeu o minune și îi mulțumim Lui. Nepotul meu, Daniel Onoriu, s-a trezit după 55 de zile de comă. Daniel a început să miște buzele, a încercat să vorbească. A chemat asistenta care l-a îngrijit și a cerut să vină familia să-l vadă. Prima lui întrebare a fost: ”De cât timp sunt în spital?””, a spus Estera Onoriu în cadrul unei emisiuni TV, conform Ziare.com.

Daniel Onoriu nu e la prima problemă medicală majoră. El a mai avut în trecut un accident grav de motocicletă. S-a întâmplat în 2006, în seara seara meciului Middlebrough – Steaua, când a intrat în plin într-o mașină care nu i-a acordat prioritate.

Onoriu s-a ales atunci cu coastele rupte și stomacul perforat și a stat 9 zile în comă.