Florin Citu, mesaj pentru Orban: „Nicio rectificare bugetara nu se va face la partid, atata timp cat voi fi prim-ministrul Romaniei”

52

Premierul Florin Citu a dat asigurari, luni, in debutul Adunarii Generale a Asociatiei Municipiilor din Romania, ca rectificarile bugetare se vor realiza in cadrul Guvernului Romaniei, „nu la partid”, atata vreme cat va detine functia de prim-ministru.

„Nicio rectificare bugetara nu se va face la partid, atata timp cat voi fi prim-ministrul Romaniei. Toate aceste lucruri se vor face in Guvernul Romaniei, fara niciun fel de criterii politice”, a precizat Citu.

Loading...

El a subliniat ca este necesara implicarea tuturor primarilor in vederea atragerii fondurilor europene, inclusiv a celor provenite din PNRR.

„Aceasta guvernare este diferita. De aceea sunt astazi aici, sa va asigur ca eu am nevoie de toata lumea, de toti primarii si de toti presedintii de consilii judetene pentru a dezvolta Romania. Cele 76,2 miliarde de euro din fonduri europene si PNRR trebuie implementate de toata lumea, de toti primarii, de toti presedintii de consilii judetene. Avem nevoie de toate resursele pentru a atrage acesti bani”, a spus premierul.