Florin Citu anunta ca va merge impreuna cu Ciolacu la presedintele Iohannis cu propunerea de premier. La congresul PNL anunta ca PSD este si va ramane cel mai mare inamic al PNL

102

Presedintele PNL, Florin Citu, a anuntat miercuri ca va merge impreuna cu PSD la Palatul Cotroceni, la consultari, cu o propunere de premier.

„Vom merge impreuna la consultari, cu o propunere de premier. Presedintele vva avea o solutie pe masa”, a anuntat Citu, miercuri seara.

Loading...

El a mai anuntat ca in guvern vor fi infiintate inca doua ministere.

„Vor mai fi doua ministere, unul sa se ocupe de mediul de afaceri si inca unul de partea sociala, vom vedea ce atributii va avea”, a adaugat Citu.

„Sper ca pana duminica vom avea numele de premier si ministerele impartite. (…) Va fi o guvernare pentru romani”, a mai spus liderul PNL.

Pe 25 septembrie, la Congresul PNL, Florin Cîțu declara că niciodată nu va face o alianță cu PSD, „cel mai mare inamic”.

„Eu nu vă voi propune niciodată să facem din PNL o copie a PSD. Niciodată. Noi suntem PNL. (…) Eu nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie Votați PSD! Niciodată. Cum aș putea când PSD este și va rămâne cel mai mare inamic al PNL”, spunea Cîțu.