Florin Citu a plecat nervos din conferinta de presa dupa numai 3 minute: „Asa nu se poate!”

141

Premierul Florin Citu a parasit nervos conferinta de presa, spre uimirea lui Rares Bogdan si Gheorghe Flutur, dupa ce jurnalistii l-au intrebat insistent cu ce patide vrea sa negocieze PNL pentru a face majoritate in Parlament.

Citu a plecat din conferinta dupa numai trei minute. „Multumesc mult de tot, nu putem sa discutam in acest stil. Asa nu se poate!”, a declarat Citu, conform Aktual24.

Loading...

Citu a anuntat anterior ca „in momentul in care cei de la USR PLUS vor vota o motiune de cenzura alaturi de PSD sau AUR, in acel moment PNL nu va mai negocia cu cei de la USR PLUS”.

„S-au format doua echipe de negocieri la Camera Deputatilor si la Senat pentru a forma majoritate in Parlamentul Romaniei. Cateva mesaje ferme din partea PNL.

PNL este un partid responsabil, un partid care si-a asumat guvernarea intr-o perioada dificila si nu da inapoi. In continuare PNL ramane ferm in spatele presedintelui si premierului in aceasta perioada, nu exista niciun fel de discutie aici. In continuare ii asteptam pe partenerii de la USR sa vina si sa discutam si sa mergem cu aceasta coalitie mai departe, dar vom trage o linie in momentul in care cei de la USR vor vota o motiune alaturi de PSD sau AUR. In acel moment, PNL nu va mai negocia cu cei de la USR.

Ramanem deschisi colaborarii cu cei de la USR pana in momentul in care vor vota o motiune impotriva Guvernului”, a declarat Florin Citu la finalul sedintei cu liderii PNL.