Firea vrea sa ingroape definitiv Bucurestiul! Candideaza pentru un nou mandat de primar: „Doar copiii mai mari imi spun sa nu mai candidez”

6

Gabriela Firea a subliniat, miercuri seara, la Romania TV, ca doreste sa candideze pentru un nou mandat de primar, sustinand ca vrea sa termine „proiectele incepute.” Pe de alta parte, Firea a sustinut ca nu va candida si la sefia PSD impotriva lui Marcel Ciolacu.

Loading...

Referitor la candidatura pentru Primaria Capitalei, Firea a sustinut ca doar copiii ei cei mari ii spun sa nu mai candideze, ca nu merita „aceasta viata asa de dura”.

„Candidez pentru un nou mandat de primar general. Consider ca mi-am facut datoria. Am inceput noi proiecte si vreau sa le finalizez. Doar copiii mai mari imi spun sa nu mai candidez. Ca noi nu meritam aceasta viata asa de dura. Nu este normal sa abandonam nici eu, nici sotul meu”, a declarat Gabriela Firea, la Romania TV.

„Nu vanez locul nimanui, consider ca fiecare are propriul sau drum in viata si nu, nu voi candida impotriva lui Marcel Ciolacu. Dimpotriva, daca voi fi solicitata voi sustine o anumita echipa. De ce nu, poate chiar aceasta interimara.

Nu as vrea sa devoalez chiar tot proiectul politic. Decizia este luata pentru ca vreau sa ma concentrez 100% pe activitatea la Primaria Capitalei, pe proiectele pe care le-am inceput si vreau sa le finalizez. Campania va fi foarte grea. stiu de pe acum”, a declarat Gabriela Firea.