Firea si Pandele au intrat in scoala cu copiii lor, desi accesul parintilor este interzis. Reactia primarului Capitalei

111

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si sotul ei, Florentin Pandele, primarul din Voluntari, au intrat in clasa cu copiii lor luni, unde s-au si fotografiat fara a purta masti, desi regulile de siguranta sanitara interzic accesul parintilor in scoli, scrie ziare.com.

Gabriela Firea sustine insa ca toti parintii au acces in scoala, in grupuri de cate cinci, pentru a prelua manuale, si a confirmat faptul ca si-au dat mastile jos 30 de secunde pentru o fotografie.

Loading...

Pozele din sala de clasa s-au viralizat imediat, insa dupa mai multe comentarii negative, unde oamenii i-au reprosat incalcarea regulilor, primarul Capitalei a sters doua dintre pozele din postare, lasand vizibile doar imaginile facute in fata scolii.

Firea a confirmat pentru G4media faptul ca a intrat in sala de clasa.

„Da, toti parintii si copiii mici au acces, doar in grupuri de 5, pentru a prelua manuale. Noi ne-am dus foarte dimineata, pentru ca aveam o programare la doctor cu cei mici, nu era inca nimeni sosit in scoala. Nu am interactionat cu alti parinti sau elevi. Am purtat masti in interior. Le-am dat jos 30 de secunde pentru o fotografie”, a declarat aceasta pentru sursa citata.