Firea, despre Ponta si Negoita: „Nu ne aliem cu asasinii, cu teroristii politici”

19

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a anuntat, marti, ca este exclus ca Robert Negoita sa fie primit inapoi in PSD. Ea l-a catalogat pe acesta drept „asasin”. Ciolacu spunea luni ca il asteapta „acasa”, in PSD, pe Negoita.

„Artizanul distrugerii aliantei de centru stanga in Bucuresti este Victor Ponta, doreste sa fie presedintele tarii, il incomodam foarte mult daca castigam, se spune ca primaria Capitalei este o tribuna pentru prezidentiale.

Loading...

(…) I-am spus (lui Ciolacu n.red.) doar punctul meu de vedere si a fost de acord cu el, si anume ca nu putem negocia cu teroristii politici. Teroristii politic, cei care au vrut sa ingroape PSD, trebuie sa fie pe drumul lor si noi sa fim pe drumul nostru. Asta este! Mult, putin cat avem, dar este al nostru. Ar fi fost o lipsa de respect fata de bucurestenii care ne-au votat in Bucuresti noi acum sa ne aliem cu propriii nostri asasini, adica cu domnii Ponta si Negoita. Ei sunt pe drumul lor, nu avem nimic cu ei, nu ne razboim cu ei, dar nici acum sa-i invitam cu mari onoruri, eventual, sa coacem si o paine impreuna sa mancam. Nu! Haideti sa fim seriosi!”, a declarat Firea, marti, dupa intalnirea cu Marcel Ciolacu si cu liderii PSD, conform Aktual24.

Firea a mai spus ca va candida pentru un post de parlamentar pe listele PSD.

„Ma voi ocupa de problemele din Bucuresti ca parlamentar. Voi fi un parlamentar activ, nu asa cum a fost Nicusor Dan, care a chiulit din Parlament. Pe masura ce vor trece zilele, foarte multi vor regreta aceasta alegere”, a mai spus Firea foarte nervoasa.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, dupa publicarea exit-poll-urilor privind rezultatele alegerilor locale din Bucuresti si a perspectivei lui Robert Negoita de a castiga primaria Sectorului 3, ca i-a oferit lui Negoita “sa se intoarca acasa”.

„Cu domnul Negoita am vorbit astazi toata ziua si oferta este foarte clara: sa se intoarca acasa. Si cred ca domnul Negoita se va intoarce in Partidul Social Democrat, unde ii este locul”, a declarat liderul PSD.