Fiica si sotia lui Victor Socaciu au dat cartile pe fata in privinta cauza mortii artistului: „Se stie ca in spitale sunt bacterii!”

183

Celebrul cântăreţ şi compozitor Victor Socaciu a murit luni, 27 decembrie, la vârsta de 68 de ani, iar trupul neînsufleţit a fost depus, marţi, în foaierul Sălii Palatului.

Fiica și soția renumitului artist au făcut precizări privind cauza decesului.

Loading...

„A fost bine, a fost la spital pentru o intervenție minoră. Acolo a contractat o infecție nosocomială și cauza decesului a fost șoc septic. A ajuns la spital pe 19 noiembrie. Avea un post-COVID, acumula pleurezie, lichid la plămâni, și am fost trei zile să facă un drenaj. Asta a fost intervenția pentru care am fost. Și de acolo, au apărut complicații. A avut multe momente în care și-a revenit și îmi spunea că vrea să ajungă la Bistrița pe 3 decembrie, că îl așteaptă acolo oameni”, a povestit Brândușa Simion, conform digi24.ro.

„Ne asumăm când avem intervenții, se știe că în spitale sunt bacterii. Am vorbit chiar înainte să se interneze, cum a zis și Brândușa, vorbeam despre videoclipul piesei pe care a scos-o și vorbeam de niște planuri. Nu se gândea nimeni la așa ceva. A avut simptome, dar nu așa de grave, a fost internat și a răspuns la tratament foarte bine, doar că plămânii au fost afectați și s-a ales cu această pleurezie”, a completat Ana-Maria, fiica lui Victor Socaciu.