Eugen Teodorovici, despre epoca PSDragnea: „Dragnea este al nostru. Un copil care greseste, il dai afara din familie? Ne-au facut sa nu putem sa pronuntam numele presedintelui Dragnea”

4

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici a declarat ca Liviu Dragnea a facut multe lucruri bune si este ca un copil care iti greseste in casa, dar nu il dai afara din familie.

Loading...

„Ne-au facut sa nu putem sa pronuntam numele presedintelui Dragnea. De ce? Dom’le, am spus-o si la televizor, n-am avut o relatie buna cu Liviu Dragnea, toata lumea o stie. (…) A fost al nostru, cu bune si cu rele, a fost al nostru. Un copil care iti greseste in casa, sparge farfuria sau ceasca cu cafea, il dai afara din familie? Nu, il chemi, il inveti, ii spui ce are de facut in mod corect sa nu mai greseasca. Asa si cu noi. Dragnea a facut multe lucruri bune. Este al nostru, sa nu ne fie teama sa spunem ce avem de spus”, a declarat Eugen Teodorovici, conform EuroActiv.

De asemenea, Teodorovici s-a referit si la europarlamentarul PSD, Claudiu Manda, ales presedinte al PSD Dolj, despre care a spus ca este „cel mai chiparos europarlamentar”.

„Claudiu este cel mai chiparos din Parlamentul European. Pentru mine este o pierdere pentru Romania ca s-a dus in Parlamentul European, totusi este un castig pentru noi ca tara ca il avem pe Claudiu acolo. Multi vor fi uimiti de felul lui de a fi, de felul lui romanesc de a impunge si de a spune despre Romania”, a mai spus Teodorovici.