Eugen Iancu, tatal unuia dintre tinerii care au murit in Colectiv, a izbucnit dupa tragedia de la Piatra Neamt: „Nu ati schimbat nimic si iata, focul loveste din nou, moartea isi ia din nou tributul. Pe voi cine va ia?”

63

Eugen Iancu, tatal unuia dintre tinerii care au murit in incendiul de la Colectiv si presedintele Asociaţiei Colectiv, atrage atentia, dupa tragedia de la Piatra Neamt asupra faptului ca istoria se repeta din cauza ”nepasarii, coruptiei, lipsei de asumare, lipsei de exercitiu, lipsei preventiei, hotiei, ticalosiei”.

„De 5 ani le spun politicienilor si medicilor ca trebuie sa schimbe sistemul medical. Le spun ca de Colectiv nu vor scapa nici peste 20 de ani. Iar ei, fie ministri sau secretari de stat, manageri de spital sau profesori sefi de sectie, se uita la mine ca la un om cu o trauma care va disparea in uitare, undeva.

Loading...

Au trecut 5 ani si povestea se repeta, Colectiv este din nou cu noi. De ce se intampla asta? Simplu, pentru ca toti cred ca la Colectiv a fost o intamplare nefericita. Nu domnilor, Colectiv a fost rezultatul nepasarii, coruptiei, lipsei de asumare, lipsei de exercitiu, lipsei preventiei, hotiei, ticalosiei voastre. Nu ati schimbat nimic si iata, focul loveste din nou, moartea isi ia din nou tributul.

Pe voi cine va ia?”, a scris el pe Facebook.