Este oficial! Parcurile si cimitirele din Bucuresti se redeschid joi noapte, imediat dupa incetarea starii de urgenta

6

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta a votat redeschiderea parcurilor si gradinilor publice din Capitala in noaptea de 14 mai, imediat dupa incetarea starii de urgenta. Tot din acea noapte, oamenii vor putea merge din nou si la cimitir, a anuntat primarul Gabriela Firea.

Pe langa parcuri si gradini, vor fi redeschide si locurile de joaca pentru copii, a mai mentionat Gabriela Firea pentru Digi24.ro.

Loading...

In privinta sigurantei calatoriilor cu mijloacele de transport in comun, primarul a spus ca si controlorii, alaturi de politistii locali, se vor asigura ca se respecta toate regulile.

“De vineri, 15 mai, se deschid toate parcurile, gradinile publice – inclusiv gradina zoologica -, si cimitirele din Capitala. Primaria Capitalei a propus acest punct pe ordinea de zi, care a fost si votat, in cadrul sedintei de azi a Comitetului municipal pentru situatii speciale de urgenta. (…) Rugamintea catre toti cetatenii este sa evite zonele aglomerate, sa pastreze distanta sociala, sa se spele des pe maini si sa se dezinfecteze“, a anuntat gabriela Firea si pe pagina ei de Facebook.