Emil Boc, despre imaginea cu Ludovic Orban: „Fiecare capitan arata ce are mai bun. Premierul Citu si-a prezentat o echipa la Cluj cu mai mult de jumatate din presedintii de filiale”

30

Primarul Clujului, Emil Boc, comenteaza momentul de la conferinta PNL Cluj cand actualul lider al partidului, Ludovic Orban, a fost lasat singur, pe un rand de scaune, in timp ce contracandidatull sau Florin Citu a urcat pe scena cu peste 30 de lideri de filiale. „In PNL acum, exact ca la o echipa puternica de fotbal din Liga Campionilor, pentru a-ti alege capitanul, la antrenament se imparte in doua subechipe si fiecare arata ce are mai bun”, spune Boc, cel care deschide lista sustinatorilor premierului.

Emil Boc sustine ca aceasta competitie pentru sefia PNL nu este impotriva presedintelui actual, ci este „pentru viitorul partidului”, iar Florin Citu si-a prezentat la Cluj o echipa cu mai mult de jumatate din presedintii de filiale si cu multi parlamentari.

Loading...

„Aceasta competitie din partid nu este una impotriva nici a presedintelui actual al partidului, este una pentru viitorul partidului. In PNL acum, exact ca la o echipa puternica de fotbal din Liga Campionilor, pentru a-ti alege capitanul, la antrenament se imparte in doua subechipe si fiecare arata ce are mai bun.
Premierul Citu si-a prezentat o echipa la Cluj cu mai mult de jumatate din presedintii de filiale, cu foarte multi parlamentari, ministri, care sunt in echipa domniei sale, intr-o echipa pentru PNL pentru ca noi in echipa suntem toti in PNL, in afara avem adversarul politic care este in speta PSD-ul.

In interiorul PNL nu avem adversari, nu avem inamici, avem colegi care, pentru a ne alege capitanul, evident suntem in doua echipe si ne exersam ca in final in septembrie sa dam cea mai buna echipa de Liga Campionilor din punct de vedere politic pentru Romania”, a declarat Emil Boc, luni, la Antena 3, citat de News.ro.

El a mai spus ca „razboaiele interne din PNL trebuie sa ajunga la capat, pentru ca daca nu se va pune capat razboaielor, aceste razboaie vor pune capat victoriei PNL in 2024.
„Sper ca s-a inteles acest mesaj si sper ca pana in 25 septembrie oamenii sa ramana echilibrati in PNL, avem preferinte politice cum este firesc intr-un partid democratic. (…) Eu privesc aceasta batalie, care astazi este clar in favoarea ca directie, ca evolutie, creste de la zi la zi in favoarea premierului, dar votul decisiv il vor avea delegatii la Congres in 25 septembrie”, a adaugat Emil Boc.