Dupa ce au votat primarul mort de COVID, alegatorii din Deveselu s-au dus la mormantul acestuia sa sarbatoreasca victoria: „E victoria dumneavoastra”

37

Ion Aliman, candidatul PSD pentru functia de primar al localitatii Deveselu, a castigat alegerile desi a murit in urma cu zece zile. Mai multe persoane s-au strans dupa inchiderea urnelor la mormantul acestuia pentru a-i sarbatori victoria, potrivit ziare.com.

„Domnu’ primar, sa stiti ca i-am batut la curu’ gol, e victoria dumneavoastra, v-o dedicam! si pe viitoarea tot dumneavoastra v-o dedicam. Sa stiti ca si pe urmatoarea tot dumneavoastra v-o dedicam. stim ca de acolo de unde sunteti ne vegheati. Dumnezeu sa va odihneasca în pace! Nu va vom uita niciodata. Eroul nostru!“, s-a rostit în cimitir.

Loading...

La inceputul lunii septembrie, Ion Aliman a fost diagnosticat cu COVID-19, iar in 17 septembrie acesta a decedat intr-un spital din Bucuresti. Multi dintre alegatori au spus ca au votat cu acesta pentru ca a fost un primar bun si a facut foarte multe lucruri pentru comunitate.