Dumitru Coarna si-a dat jos masca de sindicalist si deschide lista PSD la Camera Deputatilor in Calarasi

Presedintele Federatiei Sindicatelor Nationale ale Politistilor si Personalului Contractual din Romania, Dumitru Coarna, a anuntat vineri seara ca va fi primul pe lisat PSD Calarasi pentru Camera Deputatilor.

„Asa este! Mai ramane ca decizia finala sa fie aprobata de catre conducerea centrala. Organizatia de la PSD Calarasi m-a nominalizat marti, a fost un vot in unanimitate. Astazi (n.red. vineri, 16 octombrie), am avut o discutie cu presedintele PSD Calarasi, Vasile Iliuta, care m-a si propus in biroul executiv politic al PSD”, a declarat Dumitru Coarna pentru G4 Media.

Loading...

El a mai explicat ca in prima faza fusese propus pentru Senat, insa ulterior au convenit sa fie optiunea numarul 1 a PSD Calarasi pentru Camera Deputatilor.

„Am depus dosarele pentru locul 1 la Camera Deputatilor. Initial, am inteles ca ei m-au votat pentru Senat. Dar am stabilit cu domnul presedinte Vasile Iliuta, daca lucrurile se vor intampla asa, sa merg la Camera Deputatilor, dintr-un singur considerent: e camera decizionala pe legile organice”, a spus Dumitru Coarna si pentru DC News.

„Gandul este unul simplu si sincer: sa demonstram ca se poate si altfel”, a mai spus Dumitru Coarna.

Marcel Ciolacu a anuntat, vineri, dupa o sedinta cu liderii de organizatii judetene ale PSD pe tema listelor parlamentare ca noua echipa pe care o va propune PSD pentru alegerile parlamentare include oameni integri, profesionisti si recunoscuti in domeniile lor de activitate. Ciolacu a sustinut ca noul PSD inseamna profesionalism, iar „PNL a ramas cu interlopii, traseistii si impostorii”.

„Romania traverseaza cea mai grava criza sanitara si economica din istorie. Un guvern competent si responsabil ar fi lucrat alaturi de specialisti pentru a scoate Romania din impas. Din pacate, nu s-a intamplat asa si tara noastra se afla aproape de un dezastru. Trebuie sa schimbam acest lucru. Noul PSD si-a asumat ca va fi intotdeauna doar pe agenda romanilor. Noua echipa a PSD inseamna oameni integri, profesionisti si recunoscuti in domeniile lor de activitate. Asa cum este domnul doctor Rafila. Si multi altii care vor intra in viitorul Parlament”, a scris Marcel Ciolacu vineri pe Facebook.

El a adaugat ca PSD trebuie sa aduca o echipa puternica astfel incat sa fie implementat programul de guvernare al formatiunii si planul partidului pentru rezolvarea rapida a crizei sanitare.

„Trebuie sa aducem in Parlament o echipa puternica cu care sa putem implementa ideile din programul de guvernare, planul nostru pentru a rezolva cat mai rapid criza sanitara, pentru a creste apoi economia si nivelul de trai al oamenilor. Suntem cel mai mare partid din Romania si este normal ca oamenii sa astepte altceva de la noi. Noul PSD inseamna profesionalism. PNL a ramas cu interlopii, traseistii si impostorii” a concluzionat presedintele PSD.

Transparenta face diferenta