Dragnea iese la atac din puscarie. Imaginea care arata cine conduce „noul” PSD

58

Liviu Alexa, fost presedinte al PSD Cluj si un apropiat al lui Liviu Dragnea, a publicat in ziarul sau, Ziar de Cluj, doua fotografii in care Dragnea apare alaturi de Doru Buscu si Vasile Dincu. Buscu, patronul publicatiei Catavencii, a negat insistent ca l-ar fi consiliat in trecut pe Liviu Dragnea, scrie Aktual24.

Alexa sustine ca a publicat fotografiile pentru ca a vazut prima pagina din Catavencii, in care Marcel Ciolacu era batjocorit.

Loading...

„Imboldul de-a umbla in raftul mintii si-n folderul Iphone-ului mi-a fost dat azi la vederea paginii 1 a saptamanalului Catavencii, una geniala, absolut geniala, in care Marcel Ciolacu si conducerea partidului o iau fin de tot la mumu chiar de la ziarul condus de Doru Buscu.

Cea mai stridenta ironie in exercitiul photoshopic al pamfletului vizual il tinteste pe Vasile Dancu, profesorul, sociologul si, de sambata, presedintele legitim al Consiliului National al PSD, culmea, fost prieten cu Doru Buscu.

Sa nu considerati acest pamflet vizual un act de tradare a prieteniei pentru Vasile Dancu din partea lui Doru Buscu. Libertatea editoriala, desi e greu de inteles de catre unii acest lucru, este mai presus decat facturile incasate de la PSD de catre Buscu sau Vasile Dancu, spun asta pentru ca si pentru mine, care am incasat bani de la PSD, in vremuri in care nu detineam functii politice, libertatea editoriala de a-l critica pe Liviu Dragnea sau pe alti lideri mai mici din PSD a existat”, a scris Alexa in Ziar de Cluj.

„Suntem in anul 2015 si capodopera de desene animate Despicable Me (Minions) a avut un succes naucitor, culmea, mai mult in lumea adultilor. Minionii, caractere fictionale, haioase, incapabile sa vorbeasca si, deci, fara posibilitatea de a fi auzite, comportandu-se copilareste, seamana cu noi, pulimea. Minionii sunt poporul roman, folosibil si folosit de diverse partide, manipulabil mai dihai ca o secta de baptisti ce vad un extraterestru coborand din ceruri. Si, in film, pe bune, ca si in viata, tot pe bune, minionii ajung sa fie recrutati si sa lucreze pentru cele mai demne de dispret personaje – pentru ticalosi, hoti, infamii banditi, printre care si Felonius Gru, poate cel mai demn de dispret personaj.

Suntem in 2015 si Liviu Dragnea isi sarbatoreste ziua in fata tortului, zambeste relaxat inconjurat de doua personaje, de doi apropiati, cu adevarat apropiati: Geniul si Prietenul. Geniul e Doru Buscu, care ii da sfaturi lui Liviu, abia ales presedinte al PSD, si caruia ii prevede un mare viitor. Prietenul, cu P mare, este Vasile Dancu, omul caruia Liviu i se confeseaza ca un frate, asa cum si Liviu este fratele pe care Vasile nu l-a avut. In fata lor, oameni ce, la un moment dat, in doar cateva luni vor incepe sa conduca si sa fasoneze Romania, un tort absolut haios cu niste minioni simpatici supervizati de la inaltime de infamul Gru”, a mai scris Alexa.

Doru Buscu a negat vehement ca a fost consilier de imagine/strategie al lui Liviu Dragnea. Buscu participa periodic la emisiunea Romania 9 (TVR) a lui Ionut Cristache.