Dragnea, delir total: „Romanii sunt mai captivi acum decat sunt eu aici”

31

Liviu Dragnea a sustinut, in partea a doua a interviului difuzat de Realitatea Plus, vineri, ca romanii „sunt mai captivi decat sunt eu aici”.

„De un an de zile eu am vazut o societate mai captiva decat sunt eu aici (‘Asa e’ – Anca Alexandrescu), captiva unei manipulari incredibile. Este inceputul raului, o sa vina toamna-iarna, din ce aud, din ce in ce mai putini oameni au incredere ca va fi mai bine. Nu au incredere nici in opozitie, ca alternativa.

Loading...

PSD n-a avut puterea sa respinga niste minciuni, Romania rateaza sansa dupa sansa, nu se stie ce se intampla cu covidul. Aud tot felul de informatii, cert este ca se pare ca nu va fi bine, din punct de vedere economic si social.

Daca la PSD lucrurile vor ramane la fel lucrurile, nu o sa aiba probleme (Guvernul). Daca ei in continuare se vor omori intre ei. Ca stiti cum rezolva ei problema sa nu mai aiba dispute? Amana congresul. Amana congresul si le transeaza dupa alegerile parlamentara. Daca ai stat si cu situatia asta de pandemie, sa te apuci sa faci congres acum, iar cu scandal intern, cu toata presa care creeaza subiecte – si foarte bine ca face asta, ca d-aia e presa – si astia in continuare sa faca tot felul de giumbuslucuri sigur ca le dai totul pe tava.

Pana la urma e decizia lor, sunt maturi. Au zis la un moment dat… cum a zis Marcel Ciolacu, ca s-au maturizat politic. Si se vede chestia asta…”, a spus Dragnea, conform Aktual24.